Angyalszámok

A 111-es angyali szám jelentése és a 1111 angyali szám

A 111-es angyali szám és a 1111 angyali szám egyaránt fontos jelentéssel bíró spirituális számok.

A 11:11 és 111 a két legkülönlegesebb angyali szám az angyalmágiában. A 11:11 jelentése: „Jó úton haladsz”. Az Égiek ezzel nyugtázzák, hogy ismerik a vágyadat.

A 111 a tripla angyali számok közé tartozik, és mindig fontos üzenettel bír

Az angyalok mindent megtesznek azért, hogy felhívják magukra a figyelmünket, és hogy kommunikáljanak velünk. Ha nem mozogsz eleget és nem táplálkozol egészségesen, akkor változtass ezen. Így segítenek abban, hogy meggyógyítsuk saját életünket.

Gyakran megtörténik veled is, hogy amikor az órádra pillantasz, vagy meglátsz egy rendszámot akkor szinte mindig ugyanazt a számsort, pl. 11:11 vagy 111 számokat látod?

Ha nálad más területen értendő a változás, de nem tudsz rájönni, hogy milyen területen kellene váltanod, akkor kérdezd az Égieket, merrefelé kéne elindulnod!

A 111-es angyali szám jelentése és a 1111 angyali szám
A 111-es angyali szám jelentése és a 1111 angyali szám

A 111-es angyali szám jelentése

Figyeljük meg jól gondolatainkat, és vigyázzunk, hogy csakis arra gondoljunk, amit szeretnénk. A 111-es angyali szám azt mutatja, hogy megnyílik előttünk a lehetőségek kapuja, és gondolataink rekord sebességgel manifesztálódnak a formák világában.

A 111 olyan, mint a vaku felvillanó fénye. Azt jelenti, hogy az univerzum lefényképezte gondolatainkat, és most formában megjeleníti őket.

Elégedettek vagyunk azzal, amilyen gondolatokat az univerzum lefényképezett bennünk?

Ha nem, javítsuk ki gondolatainkat, és kérjünk ebben segítséget Angyaloktól, ha nehezen tudjuk kontrollálni, vagy megfigyelni gondolatainkat.

Az előttünk “véletlenül” megjelenő számok, számsorok valójában égi segítőink üzenetei. Mégis gyakran lebecsüljük a jeleket, amiket nekünk küldenek, egyszerű véletleneknek, vagy képzeletünk játékainak tartjuk őket.

A 11:11 a megerősítő számsor

A 11:11 nagyon hasonló a 111-hez, ám attól némileg eltérő: megerősít abban, hogy amit teszel, az jó, helyes, vagy éppen figyelmeztet, hogy dönts helyesen és jól.

Ha így teszel, biztos lehetsz az Égiek segítségében

Én csak annyit szoktam tenni, hogy örömmel ismerem fel, hogy az Égiek üzennek, amikor meglátom a számokat, számsorokat.

Az angyalok azt mondják: nem írhatjuk a nektek szánt üzeneteket az égre. Ezen életbeli pályám legelején, még nagyon kezdőként én is elhittem a „csak érezz, ne gondolkozz” tévtanítást, hazugságot, káros-kóros ostoba maszlagot, amivel meg akarnak vezetni a szélhámosok másokat. Mentségemre legyen szólva, alig voltam 14 akkor, és még be lehetett hülyíteni.

Elhittem nekik, hogy sosem kell gondolkodni azon, hogy milyen üzenettel keresnek meg éppen az Égiek, csak hagytam, hogy jó érzésekkel töltsön el minden ilyen helyzet. Ám ahogy átláttam a szitán és megszakítottam minden kapcsolatot a lehúzó, hamis hitrendszereket kínáló, gátakat és blokkokat építő tévtanítókkal (ekkor voltam 17), döbbentem rá, hogy az Égiek bizony nagyon is egyértelmű jelzéseket küldenek, ahogy Tenmagamtól érkező megérzéseim is bizony mind valósak.

Mint minden jelnek, amit kaphatunk, a számsoroknak is többféle értelmezése van. Figyelnetek és hinnetek kell, amikor életetekben megformálódó mintázatokkal találkoztok – különösen, ha azok válaszok lehetnek kérdéseitekre, vagy imáitokra.

Ilyenkor állj meg egy pillanatra, és figyelj, milyen érzetek, milyen gondolatok járnak épp a fejedben, és mi lehet az amivel kapcsolatban épp üzenetet kaptál. Még a negatív aspektust felfedezve is gondolj arra, hogy most segítséget kaptál. Köszönd meg, és javítsd ki mindazt, amit még lehet.

Honnan tudhatod, hogy melyik értelmezést érdemes figyelembe venned?

Mit gondolsz, ki van amögött, amikor többször egymás után ugyanazt a számot hallod? Többnyire az üzenetek bátorító, támogató jellegűek. Cselekvésre ösztönöznek, hogy engedd el végre a halogatást, és lépj ki a komfortzónádból – hiszen a valódi csodák azon kívül történnek!

Szinte mindig valamiféle jóleső borzongás tölti el az embereket, ha különleges számsorokkal találkoznak. Érthető, miért nevezzük angyali számoknak azokat a számokat, amik háromszor ismétlődnek egymás után. Mosolyogj, ha ilyet látsz, mert mindig jelentőséggel bír!

De ne csupán az utakon figyelj, az üzenet bármikor elérhet. Természetesen csak a váratlanul felbukkanó számokra igaz.

Ha történetesen egy nyomdában vagy sorszámokkal dolgozó munkahelyen, hivatalban vagy, ott nem éppen angyali üzeneteket hordoznak – kivéve, ha rendre Te kapod az adott sorszámot.

Alig győzöm hangsúlyozni, hogy ez tényleg csak nagyon ritkán történik meg. Inkább csak azért hozom szóba, hogy ne hidd, hogy minden alkalommal, amikor ilyen angyali számot látsz egy üzenetet kapsz.

Kivéve, természetesen, ha csak egy adott számsor ismétlődik mindenhol, még a leglehetetlenebb helyeken is.  Ez esetben inkább azt tudatosítsd magadban, hogy mit is akarnak üzenni az Égiek az angyali számsorral.

Bőségtudatról itt olvashatsz többet, itt pedig az angyalmágia alapjairól!

Cikk forrása: spiritan.hu