Tarot kirakás

2020-as angyali Tarot jóslás április utolsó hetére – Ez most rázós lehet…

2020-as angyali Tarot jóslás április utolsó hetére

válassz egy kártyát megérzésed szerint, és nézd meg a cikkben, hogy mit üzen április utolsó hetére Neked a Tarot!

tarot jóslás angyalportal.hu
tarot jóslás angyalportal.hu

A három lap a következő:

Bal:

Kelyhek Királynője

A Kelyhek Királynője a Víz elem női oldalának megtestesítője, médiumitást és áldozatvállalást jelez. A segítő, gyógyító erő, a belső látás kifejezője. Mint ilyen, tudatalatti lelkierőnket uralja, ő a bennünk élő Jó Tündér és Bölcs Varázsló, jövőbelátó álomfejtő és a ködökön áthatoló látnok.

Sötétként és titokzatosként jellemzik, mert bölcsességének a tudomány számára megközelíthetetlen forrása rejtetten buzog.

Közép:

XIII Halál

A kártya száma a tizenhármas, a halál „címere”, a mai napig a szerencsétlenség fogalmi tartalmával bír. A Kérlelhetetlen Kaszás képének megjelenése a szám mögött igen helyénvalónak tűnik. Az arab 13-as az 1-es és a 3-as számokból áll, így analógiát mutat a 4-essel, mely a rend és a szervezettség szimbóluma.

A Halál a búcsút jelenti, a nagy elengedést, a véget. Ezzel egyben az új, az eljövendő útját készíti elő; a kártya maga azonban elsősorban a véget tárja elénk. Ezen belül jelentheti a rég áhított, felszabadító befejezést, de természetesen legfájdalmasabb tapasztalatainkra is utalhat. A Kardok Tízessel ellentétben, mely az önkéntes és ezzel idő előtti véget jelképezi, ez a kártya mindig a természetes véget jelöli, és azt, hogy eljött az ideje valamit útjára engedni. A Halál indokolatlanul tartozik a rettegett kártyák közé. Akik rózsaszín szemüveget hordanak, a kártyát csak mint az új hírnökét értelmezik, meg akarnak fosztani bennünket a búcsúzás mély átélésétől és az ehhez kapcsolódó, életigenlő tapasztalatoktól.

Jobb:

Kardok hatos

A Kardok Hatos változást jelez, mellyel új partokhoz érkezünk. Az útrakelés kártyája a hős örvendetes elindulása. A Kardok Hatos esetében nagymértékben önmagunktól függ, hogy a jelzett változás kíváncsivá tesz, vonzónak találjuk-e vagy félelemmel éljük át. Minden esetben arról van szó, hogy új parton kötünk ki, anélkül kell elhagynunk a régi partot, hogy tudnánk, mi fogad majd odaát.

Ennek megfelelően jelzi a búcsúzás fájdalmát, a bizonytalanságot, félelmeket és gondokat, de egyben izgatott kíváncsiságot is képvisel, mellyel a jövőnek elébe nézünk. Fontos tudnunk, hogy az ismeretlen föld, amely felé hajónkat irányítjuk, nem feltétlenül jelenti eddigi viszonyaink elhagyását, jelezheti belső lépés megtételét: új területre lépést, eddig ismeretlen játékszabályok átvételét, szokatlan életformával való megismerkedést, más kultúrákkal és vallásokkal való találkozást.

Szólj hozzá