Tarot kirakás

2020-as Angyali Tarot jóslás január második hetére (01.06-01.12.)

2020-as Angyali Tarot jóslás január második hetére (01.06-01.12.)

válassz egy Tarot kártyát megérzésed szerint, és a cikket tovább olvasva megtudhatod, hogy mit üzen január második hetére (01.06-01.12.) Neked a Tarot!

A mostani kirakás során összesen négy Tarot kártya közül választhatsz!

A Tarot sokkal erősebb, hatékonyabb és komolyabb eszköz az angyalkártyákhoz képest. Míg az angyalkártyáknál egy lapot húzunk egy kérdésre, a Tarot képes mélységeiben is feltárni a problémákat, megoldásokat.

Ehhez viszont szükséges tudni értelmezni is a lapok közös jelentését. A mai kirakással tehát bepillantást nyersz abba, hogy miként dolgoznak azok, akik a Tarot-t valóban használják.

Ha többet akarsz tudni a Tarot-ról, indítottunk egy Tarot iskolát, amit itt érhetsz el!

A négy lap a következő:

2020-as Angyali Tarot jóslás január második hetére (01.06-01.12.)
2020-as Angyali Tarot jóslás január második hetére (01.06-01.12.)

Egyes:

Érmék Kilences

Az Érmék Kilences már a hagyományos értelmezésben is az anyagi szerencse kártyája volt, mely nagy, legtöbbször váratlan nyereményt ígér. Meglepően jó irányú fejlődést, hirtelen szerencsét és olyan helyzeteket jelent, melyeket „a nagy fogás” szólással jellemez a köznyelv.

E kétségtelenül erős oldala mellett, mely a külső nyereményekre vonatkozik, a kártya másik értelmezése az érezhető benső gazdagodás élménye.

Lásd meg, hogyan tudod jobbá tenni a jelened és jövődet! Kattints ide hozzá.

Kettes:

Botok Ötös

A Botok Ötös a kihívás, az erőpróba, a sportszerű versengés kártyája. Olyan helyzeteket ábrázol, melyek erőnk bizonyítására késztetnek. Nincs szó ellenségességről, még kevésbé megsemmisítő ellentétekről.

Olyan erőpróba ez, mely a kötekedésből és a jókedvű pajkosságból ered, verseny jellegű, vagy minden képességünket igénybe vevő feladatban nyilvánul meg. Játékos karakterű, ami csak néhány kedvezőtlen esetben válik komollyá.

A kártya jellemezte tapasztalatokat nem szabad elkerülnünk, hiszen jó és általában izgalmas alkalmat nyújtanak képességeink tudatosítására.

Rajtad (is) áll, milyen lesz a holnapod. Kattints ide, ha erről többet akarsz tudni!

Hármas:

Kelyhek Hármas

A Kelyhek Hármas az öröm, a gondtalanság és a hála kifejezője, amit az arató hálaünnep élménye fejez ki a legjobban. Azt jelzi, hogy valami értékeset, szépet értünk el, vagy kaptunk ajándékba, és ezért boldogok, elégedettek és hálásak vagyunk.

A lélek szintjén életörömöt és beteljesülést mutat, külső szinten örömünnepet jelenthet.

A helyes önismeret kiemelten fontos! Akarsz erről többet tudni? Kattints ide!

Négyes:

V Főpap

A Főpap a hit világát, a vallásos bizonyosságból eredő mély bizalmat testesíti meg. Ez az értelmezés sok szempontból kedvező, mert az általa kifejezett bizalom ereje vonatkozik saját önbizalmunkra, életünk mélyebb értelmébe vetett hitünkre, és az ebből fakadó, a jövőbe vetett hitünkre is.

A kártya ezen kívül az etika és az erény útmutatója, valamint morális értékrendünkből eredő személyes szándékainkat is jelképezi. Önmagad keresése lelki birodalmakba vezet téged. E lap jelezheti a lelki tanítóval való találkozást. Légy nyitott a vele való találkozásra!

Főpap Tarot lapjáról itt olvashatsz többet.

Szólj hozzá