Égi üzenet

2022 a Víz Tigris éve lesz. Ez vár ránk a Tigris évében?

A 2022-es év a Víz Tigris éve a kínai asztrológia alapján. A Tigris újéve 2022. február 1-én kezdődik. A holdújév kezdete mindig energiaváltozást hoz magával, mivel új jegybe lépünk.

A Tigris éve 2022-ben valóban nagy változást jelent majd, tekintve, hogy kilépünk a Bivaly (Ökör) évéből, amelyben 2021 kínai újév óta élünk.

A 2022-es év a Víz Tigris éve lesz

A Tigrisek a kínai asztrológia szerint logikusak, határozottak és sikeresek abban, hogy mások optimális működését segítsék.

A Tigris a kínai zodiákus harmadik helyén áll, és a többi jegy számára irányadónak ismert, a vezető minden tulajdonságát magában foglalja. A 2022-es év ezért leginkább a döntéshozatal, a kihívások, az igazságosság terén hoz majd megmérettetéseket.

A kínai újév egy hagyományos ünnep, amely nagyon fontos Kínában

A kínai asztrológia szerint minden év a tizenkét állat (Patkány, Ökör, Tigris, Nyúl, Sárkány, Kígyó, Ló, Kecske, Majom, Kakas, Kutya és Disznó) egyikének felel meg, és ez a ciklus tizenkét havonta ismétlődik.

2022 a Tigris éve lesz a kínai asztrológia szerint. Mi jellemzi a Víz Tigriseket? Mi vár ránk a Tigris évében?
2022 a Tigris éve lesz a kínai asztrológia szerint. Mi jellemzi a Víz Tigriseket? Mi vár ránk a Tigris évében?

Mikor lesz a 2022-es holdújév?

A 2022-es év uralkodó állatövi jegye a kínai horoszkóp szerint a Tigris lesz, méghozzá a Víz Tigris. A Víz Tigris éve a 2022-es holdújév napjától 2023. január 21-ig tart.

A cikk a tarsasag.org oldalon folytatódik

Szólj hozzá