Jophiel az Isteni szépség Angyala
Egyéb kategória

A 4 Évszak Arkangyalai IV. Az Ősz arkangyalai

Az ezoterikus gondolkodás szerint minden évszakhoz hozzárendelődnek bizonyos arkangyalok és mágikus erők.

Öt részes cikksorozatunk negyedik írásában az őszi időszak arkangyalaival ismerkedhetsz meg. Előző cikkünket itt olvashatod el.

Ősszel, a Mérleg, a Skorpió, és a Nyilas csillagjegyéhez tartozó arkangyalok – Haniel, Rafael, Zadkiel – vigyáznak ránk, tőlük kérhetünk segítséget.

Jophiel az Isteni szépség Angyala
A 4 Évszak Arkangyalai IV. Az Ősz arkangyalai

HANIEL (ANAEL) : a kapcsolatok angyala

[„FÖLDES (stabil) LEVEGŐ” = „Szilárd Víz” : Mérleg – Vénusz]

Az időszak jellemzése: Törekvés a kapcsolatok megteremtésére, párkapcsolatban élés, megfelelés, alkalmazkodás, örökös visszaigazolás (tükör) keresése a külvilágban.

Haniel vagy más néven Anael arkangyal a házasság, a párkapcsolatok, a szerelem, az emberi viszonyok angyala, akit Vénusszal is kapcsolatba hoznak. Ő az, akihez a boldog kapcsolatok, az erős társkapcsolatok, a hűség és az elkötelezettség tartozik.

HANIEL (ANAEL) : a kapcsolatok angyala
HANIEL (ANAEL) : a kapcsolatok angyala

Mit kérhetünk tőle?

Anael kozmikus erejét felhasználva kérhetjük, hogy erősítse meg az instabil kapcsolatokat. Valamint adja áldását, hogy a tönkre menőben lévő házasságok javuljanak, az emberi kötelékek szorosabbá váljanak. És ne az érdek tartsa össze az emberi viszonyokat, hanem a szeretet.

Anael a szeretet, a gyengédség és a harmónia megteremtését támogatja, bármilyen kapcsolatba közben jár – akár családi, baráti, munkatársi, szerelmi – hogy vége legyen a vitának, az ellentéteknek. Barátságokat sző és összeboronálja a szerelmeseket.

Mikor kérjük?

Anael közvetítette kozmikus erő ideje – a Mérleg csillagjegy időszaka: szeptember 23-tól október 22-ig.

Hanael arkangyalról itt olvashatsz többet.

RAPHAEL : a gyógyítás angyala

[„TÜZES (kardinális) LEVEGŐ” = „Kardinális Levegő” : Skorpió – Mars]

Az időszak jellemzése: Az érzelmi kapcsolatok megtartása, akár fanatikusan, szélsőséges erővel. Búvárkodás a lélek mélységeiben.

Raphael, vagy Rafael arkangyal feladata a gyógyítás. Úgy is mondhatjuk, hogy amikor Rafael arkangyal kozmikus energiái vannak közelebb hozzánk, mindenkinek nagyobb lehetősége van a gyógyulásara. Sőt, az arkangyal segíti a gyógyítók munkáját, enyhíti a fájdalmakat, segítséget nyújt a megrázó élmények feldolgozásában.

RAPHAEL : a gyógyítás angyala
RAPHAEL : a gyógyítás angyala

Mit kérhetünk tőle?

Rafalel arkangyal különös figyelmet fordít azokra az emberekre, akik zarándoklatra vállalkoznak abban az időszakban, amikor ő közvetít kozmikus energiákat. Ezen kívül minden fizikai lény gyógyítója, így a házi és vadon élő állatok gyógyításában is segít.

Raphaelt a transzformáció arkangyalának is nevezik, mert minden emberben vannak negatív tulajdonságok, amelyeket nem megszüntetni, hanem átalakítani kell pozitív, segítő erővé.

Rafael segítségével alakítható át például az emberben lévő birtoklási vágy, túlzott ragaszkodás önzetlen adássá, adakozássá.

Ez az arkangyal segíti az emberben lévő romboló erők átalakítását kreatív, alkotó erőkké.

Mikor kérjük?

Raphael közvetítette kozmikus erő ideje – a Skorpió csillagjegy időszaka: október 23-tól november 22-ig.

Raphael arkangyalról itt olvashatsz többet.

ZADKIEL(SACHIEL) : a megbocsátás angyala

[„LEVEGŐS (labilis) LEVEGŐ” = „Változó Tűz” : Nyilas – Jupiter]

Az időszak jellemzése: A megszerzett energia és az emelkedett értékek lelkes szintetizálása, és szüntelen vágy új eszmék, célok, ideák felé.

Zadkiel arkangyal jelentése: isteni igazságosság. Amikor az arkangyal a földi szférához közelebb kerül, akkor segítségünkre van abban, hogy felismerjük a dolgok valódi okát, meg tudjunk bocsátani és toleránsabbak legyünk.

ZADKIEL(SACHIEL) : a megbocsátás angyala
ZADKIEL(SACHIEL) : a megbocsátás angyala

Mit kérhetünk tőle?

Felfedi az igazságot, felnyitja a szemünket az igazságtalanságra. Például megtudjuk, hogy valaki rosszat tett, de az arkangyal hozzásegít ahhoz, hogy megértsük, miért cselekedett így. Segít meglátni a dolgok mögött lévő teljes igazságot.

Mikor kérjük?

Zadkiel közvetítette kozmikus erő ideje – a Nyilas csillagjegy időszaka: november 23-tól december 20-ig.

Zadkiel arkangyalról itt olvashatsz többet.

Ezután néhány napra GÁBRIEL, a karácsony angyala is újra eljön…

Forrás: spiritan.hu

Szólj hozzá