Angyali számhármasok üzenete 000-999
Angyalszámok

Angyali számhármasok üzenete 000-999

Az angyalok jelekkel, például számokkal, számsorokkal üzennek a leggyakrabban. Cikksorozatunk második részében az angyali számhármasokat és jelentésüket mutatjuk be.

A számhármasok különlegességét az az ősi mágikus tapasztalat adja, hogy ami háromszoros, annak az ereje is sokkalta nagyobb, mint ami egyszer-kétszer fordul elő.

A megháromszorozás azt jelenti: valós erővel bír a jel

Éppen emiatt az angyali számhármasok talán a legerősebb üzenetek, amiket az Égiek az arra nyitott embereknek küldenek.

Előző cikkünkben az angyali számokkal foglalkoztunk 1-50 között. Most következzenek az angyali számhármasok.

Angyali számhármasok üzenete 000-999
Angyali számhármasok üzenete 000-999

Az 111 angyali számsor üzenete

Figyeljük meg jól gondolatainkat, és vigyázzunk, hogy csakis arra gondoljunk, amit szeretnénk. Ez a számsor azt mutatja, hogy megnyílik előttünk a lehetőségek kapuja, és gondolataink rekord sebességgel manifesztálódnak a formák világában.

A 111 olyan, mint a vaku felvillanó fénye. Azt jelenti, hogy az univerzum lefényképezte gondolatainkat, és most formában megjeleníti őket.

Elégedettek vagyunk azzal, amilyen gondolatokat az univerzum lefényképezett bennünk?

Ha nem, javítsuk ki gondolatainkat, és kérjünk ebben segítséget Angyaloktól, ha nehezen tudjuk kontrollálni, vagy megfigyelni gondolatainkat.

A 222 angyali számsor üzenete

Újonnan elvetett ötlet-magjainak növekedésnek indultak a valóságban. Folyamatosan, öntöznünk és táplálnunk kell őket, és akkor hamarosan áttörik a föld felszínét, és megláthatjuk manifesztációnk bizonyítékait.

Más szavakkal ne adjuk fel öt perccel a csoda előtt.

Manifesztációnk hamarosan nyilvánvalóvá válik, tartsunk ki, dolgozzunk tovább! Tartsuk fenn a pozitív gondolatokat, megerősítéseket, és folytassuk a vizualizálást.

A 333 angyali számsor üzenete

A felemelkedett mesterek itt vannak a közelünkben, szeretnénk, ha tudnánk, hogy segítséget, szeretetet, és társaságot nyújtanak nakünk.

Gyakran szólítsuk meg a felemelkedett mestereket, különösen amikor a hármas számot ismételten magunk körül látjuk.

A leghíresebb felemelkedett mesterek közé tartozik Dzsehuti (Thoth), Quan Yin, és Yogananda például.

A 444 angyali számsor üzenete

Az Angyalok most körülvesznek, és biztosítanak szeretetükről és segítő szándékukról. Nem kell aggódnunk, közeli az angyali segítség.

Az 555 angyali számsor üzenete

Csatoljuk be biztonsági övünket – nagyszabású változás áll előttünk!

Ne ítéljük meg a változást negatívnak, vagy pozitívnak, mert minden változás egyszerűen az életáramlásainak természetes része. Lehet, hogy ez a változás egy imánkra érkező válasz, továbbra is tartsuk fenn önmagunkban a béke érzését.

A 666 angyali számsor üzenete

Gondolataink kibillentek az egyensúlyból, túlságosan is az anyag világra koncentrálunk. Ez a számsor arra kér bennünket, hogy egyensúlyozzuk ki gondolatainkat a föld és az ég között, mint a híres hegyi beszédben.

Az Angyalok arra kérnek, hogy a szellemre és a szolgálatra koncentráljunk, és legyünk tudatában annak, hogy anyagi és érzelmi szükségleteink ennek eredményeképpen automatikusan kielégülnek majd.

A 777 angyali számsor üzenete

Az Angyalok tapsolnak nekünk – gratulálnak, sínen vagyunk! Folytassuk tovább ugyanígy, és ne feledjük, hogy vágyaink valóra válnak. Ez egy különleges pozitív jel, és azt is jelenti, hogy további csodákra is számíthatunk.

A 888 angyali számsor üzenete

Életünk egy szakasza a végéhez közelít, ez a számsor azt jelenti, hogy itt az ideje, hogy figyelmeztetést kapjunk, hogy fel tudjunk készülni.

Ez a számsor azt is jelentheti, hogy érzelmi, munkahelyi, vagy kapcsolati szakasz végéhez értünk. Azt is jelenti, hogy fény vár az alagút végén. Üzeni még ezt is „Megérett a vetés, ne késlekedjünk a szedéssel és az evéssel”. Más szóval ne halogassuk a következő lépést, vagy munkánk gyümölcsének élvezetét.

A 999 angyali számsor üzenete

Beteljesülés. Személyes, vagy tágabb életterületünkben egy nagy szakasz végéhez értünk. A Föld gyógyításán munkálkodó fénymunkások számára ez az üzenet annyit jelent: „Munkára! Föld Anyának most rögtön szüksége van rátok!”

A 000 angyali számsor üzenete

Emlékeztető, hogy egyek vagyunk Istennel, és hogy érezzük Teremtőnk szeretetét önmagunkban. Azt is jelzi, hogy valamilyen helyzetben leírtunk egy teljes kört.

Forrás: Doreen Virtue Angyalokkal gyógyítás c könyv részlet, spiritan.hu

Szólj hozzá