Tarot kirakás

Angyali Tarot kirakás június utolsó hetére

A mai alkalommal az egyes lapok jelentésén túl még két-két lap együttes értelmét is felfedjük.

Angyali Tarot kirakás június utolsó hetére

válassz egy vagy kártyát megérzésed szerint, és máris elolvashatod a lapok jelentését megtudhatod, hogy mit üzennek az angyalok Neked június utolsó hetére a Tarot által!

A három lap a következő:

Angyali Tarot kirakás ezüst advent alkalmából
Angyali Tarot kirakás ezüst advent alkalmából

Bal:

Botok Kilences

A Botok Kilences dacot és ellenállást jelent fenyegetőnek érzett helyzettel vagy tapasztalattal szemben. Ugyanakkor arra mutat, hogy a valóságban nincs objektív fenyegetés, mindössze korábbi fájdalmas tapasztalataink emléke idézi fel bennünk ezeket a félelmeket és a védekezési reakciót.

Bezárkózást jelez, melyet a mesében gyakran „konok szív”-nek neveznek. Általában azt fejezi ki, hogy sündisznóállásba vonulva nem akarjuk megtenni a fejlődésünk szempontjából fontos lépéseket. Némely esetben viszont szinte teljesen az ellenkezőjére utal: hogy éppen egy döntő lépést tettünk, és most teljes erővel bezárjuk magunk mögött az ajtót, elvágva magunk előtt a visszavonulás útját.

Ebben az esetben értelme sokkal pozitívabb, fejlődést elősegítő, azonban azt mutatja, hogy valamit nem tettünk helyesen: elfutottunk, és félünk, hogy a múlt utolér.

Közép:

III. Az Uralkodónő

Az Uralkodónő a természet mindig új életet adó kimeríthetetlen erejét testesíti meg. Az elevenséget, termékenységet, fejlődést és az új születését szimbolizálja. Ő minden élet kiapadhatatlan forrása, jelzi kreativitásunkat és fogékonyságunkat, képességünket új impulzusok felvételére és újjáalakítására.

A fizikai valóság szintjén növekedést és termékenységet, lelki szinten művészi alkotóerőt, szellemi szinten ötletgazdagságot és találékonyságot, tudati szinten pedig a megismerés gyarapodását jelenti.

Az új állandó születése mind életünk folyamatos változását, mind azt jelképezi, hogy ezen szülések fájdalmát el kell viselnünk.

Jobb:

Botok Ötös

A Botok Ötös a kihívás, az erőpróba, a sportszerű versengés kártyája. Olyan helyzeteket ábrázol, melyek erőnk bizonyítására késztetnek. Nincs szó ellenségességről, még kevésbé megsemmisítő ellentétekről.

Olyan erőpróba ez, mely a kötekedésből és a jókedvű pajkosságból ered, verseny jellegű, vagy minden képességünket igénybe vevő feladatban nyilvánul meg. Játékos karakterű, ami csak néhány kedvezőtlen esetben válik komollyá.

A kártya jellemezte tapasztalatokat nem szabad elkerülnünk, hiszen jó és általában izgalmas alkalmat nyújtanak képességeink tudatosítására.

Két-két kártya együttes értelme

1+2

Ne állj ellen a változásnak! A félelmek belülről fakadnak, nincs külső oka.

Ha félsz a változástól – az még attól bekövetkezik, legfeljebb az Áramlás elmegy melletted. Mások haladni fognak, sikeresek lesznek, Te viszont ugyanott maradsz.

Jó ez? Aligha. Ezért legyél bátor és haladj a változással!

1+3

Amíg a félelem munkál benned, még a barátságos mérkőzéseket is élet-halál harcnak érezheted.

Lazíts! A vita nem veszekedés, a vetélkedés nem viszály, a versengés nem egymás gyilkolása! Vedd észre, hogy ha félelemmel eltelve élsz, minden sötétnek, rossznak, ártalmasnak tűnik – holott ezek a félelem szűrője miatt látszanak csak annak.

Most itt a lehetőség, hogy megszabadulj a félelmeidtől!

2+3

Az élet olyan verseny, ahol az együttműködés többet ér és jobban segít, mint a „magányos farkas” mentalitás. Azonban azok a csoportok, amelyeken belül nincs barátságos versengés, mérkőzés, erőpróba, mindenképpen széthullásra vannak ítélve.

Ezért játsszatok, mérjétek össze erőtöket, vetélkedjetek, hogy ezáltal még többet tanuljatok! Játékosság, barátságos mérkőzés, verseny egyaránt hasznos és jó mindenkinek.

Bőség, áramlás és jó mulatság az, amiben részed lehet a héten!

Szólj hozzá