Angyali Üzenet Neked Hétfőre: Az emberek megajándékoznak
Angyalüzenet

Angyali Üzenet Neked Hétfőre: Az emberek megajándékoznak

Az Anael arkangyalhoz fűző kapcsolat figyelmedet az isteni síkra irányítja, és fel fogod ismerni, milyen kollektív és egyéni gondolati minták határozzák meg életedet.

Az emberek, akikkel szeretetben, együttérzéssel és tisztelettel találkozunk, megajándékoznak értékes barátságukkal.

Ha nem érezzük a talajt a lábunk alatt, akkor a földelési technikák és a piros szín a fontosak.

Angyali Üzenet Neked Hétfőre: Az emberek megajándékoznak
Angyali Üzenet Neked Hétfőre: Az emberek megajándékoznak

Engedj meg magadnak egyszerű kedvteléseket, amelyek nagy örömöt okoznak.

Bármely feszültség, amelyet átélsz, miközben azon erőlködsz, hogy rátalálj a boldogságra az élet áramlatával szembeni vergődés.

Azt üzeni az őrangyalod, hogy ezen a héten bekövetkezhet az, amit tudat alatt már meg akarsz valósítani. Ajánld félelmeidet az Égieknek, és higgy abban, hogy vigyáznak Rád és szeretteidre!

Fohászkodj az IstenNőhöz, az angyalokhoz és kérj útmutatást, jeleket!

Ezért kérd a pegazusodat az Égiektől, hogy segítsen sem most, sem később legyen gondod a mindennapi kenyérre. Mindig érzel és gondolkodsz, és az Égiek ezeken keresztül küldenek üzeneteket.

Az IstenNő és az őrangyalod azt akarja, hogy tudd: Fordulj az IstenNőhöz biztonságért, menedékért és útmutatásért, és ismerd meg Életfeladatodat.

Bár nem a te dolgod, hogy megváltoztasd a partneredet, hogy igazodjon a te spirituális utadhoz, megerősítéseid, imáid és vizualizációid pozitív hatással lehetnek mindkettőtökre és a kapcsolatotokra is. Szeretetteljes embereket, kapcsolatokat és körülményeket vonzz be – amit feltétlenül megérdemelsz!

A múlt elengedése abban a pillanatban elkezdődik, amint eldöntöd, hogy megteszed.

A Nap-beavatás, mester-éned felébredése minden pillanatban lehetséges, mikor ráébredsz az „én vagyok” igazi természetére. Zenéljünk, ha dallamok élnek bennünk, gyógyítsunk szeretetünkkel, osszuk meg másokkal gondolatainkat és ösztönző erőnket.

Nemünktől függetlenül meg kell vizsgálnunk, vajon meggyógyultak-e az anyánkhoz kapcsolódó gyermekkori lelki sérüléseink. Hozzunk létre kreatív, alkotó tereket, amelyekbe esetleg másokat is bevonhatunk.

Amiatt, hogy lelkünkben valószínűleg éles választóvonalat húzunk menny és föld között, a fényteli kapcsolatok nem jöhetnek létre, és úgyszólván lekéssük a csatlakozást, a belépőnket az új korszakba.

Az angyalok emlékeztetnek rá, hogy a partnered (mint mindenki) Isten szent gyermeke.

A kibékülésnek az a célja, hogy eljussatok a gyógyuláshoz és a múlt lezárásához, ami után jobban megérted majd magadat.A kibékülésnek az a célja, hogy eljussatok a gyógyuláshoz és a múlt lezárásához, ami után jobban megérted majd magadat. Maradj hű magadhoz.

Minden úgy jó, ahogyan alakul. Tekints túl a látszaton, hiszen megérdemled a bőséget. Éld meg minden percét annak az időszaknak, amíg a céljaid megvalósulnak. Ahogy a régóta dédelgetett szándékaid követve cselekszel, észreveszed, valamennyi levélben ott az egész lombkorona.

Vedd figyelembe a mai napi angyalmágia részét képező megerősítését: Körülvesznek az angyalok.

Szólj hozzá