Angyalok üzenet Nőnap alkalmából - ez Fontos!
Angyalüzenet

Angyalok üzenet Nőnap alkalmából – ez Fontos!

Az angyalok üzennek minden Nőnek és minden Férfinak a mai különleges nap alkalmából valami igazán fontosat.

Menj, szagolj meg egy szál rózsát, és teljes mértékben élvezd illatos szépségét.

Az angyalok tudatják veled, hogy megérdemled a nagy szerelmet. A szíved azáltal képes megadni és befogadni az újat, a boldogságot, hogy eltünteted a múlt pókhálóit.

Angyalok üzenet Nőnap alkalmából - ez Fontos!
Angyalok üzenet Nőnap alkalmából – ez Fontos!

Van valami befejezetlen ügyed egy múltbeli életből érkező lelki társsal.

Életünk most gyökeresen átalakul.

Eldobhatjuk a régi terhet, és végre megélhetjük az Istentől kapott szabadságot. Ha az isteni forrástól elszakadva saját univerzumot teremtesz, az többnyire félelemből, aggodalomból és szükségből áll.

Otthon érezzük magunkat, a helyünkön, beágyazódva és biztonságban, vagy ellenségesnek és hidegnek látjuk környezetünket? A szellemi tevékenységek termékeny talajra hullanak, és a föld táplálja őket.

A bőség váratlan módokon érkezik hozzád.

Fontos fordulópontnál tartasz az életedben, és ideje eldöntened, mit akarsz. Jobban mélyedj el a kristályok és drágakövek megértésében, mivel azok arra szólítanak, hogy az életcélod részeként dolgozz velük. Kitűnően gondoskodj magadról, és kövesd a belső útmutatásodat.

Azt üzenik az Égiek, hogy ezen a héten létrejöhet az, amit már régóta meg akarsz valósítani.

Az Égiek meghallgatták az imáidat. A pénzügyeid magasabb szintre fognak kerülni. Olyan érzésed támadhat, hogy bizonyos dolgokat meg „kell” tenned.

A negatív energiaminták zavartalanul áramlanak szervezetünkbe, így lelki és testi állapotunk tovább romlik.

Most éppen annak időszakát éljük, amikor a valódi énünket eddig burokként körbeforgó régi megszokásaink elkezdenek „repedezni”.

Gábriel arkangyal energiájának segítségével tudatosíthatjuk nem tisztázott érzelmeinket, búcsút mondhatunk a régi fájdalomnak, és szívünk felszabadul. Bízzunk érzékeinkben, saját látomásainkban, és akkor egy napon túláradó örömmel ébredhetünk, mivel megérezzük, hogy össze vagyunk kötve a Földdel és annak minden élőlényével. róbáljuk meg felismerni, milyen félelem tart vissza bennünket attól, hogy a spiritualitást beépítsük a mindennapokba, és miért zárjuk ki a fényt az életünkből.

Az angyalok segítenek kibillenteni téged abból az állapotból, amelyben arról panaszkodsz, hogy olyan emberek áldozata vagy, akik irányítanak téged.

Boldogságod jobbá teszi az egész világot, és gyógyító energiát sugároz, amerre jársz. Karrierváltozásod talán fokozatos lesz, amikor eleinte részmunkaidőben mélyedsz el egy másik területen.

Útmutatást kérhetsz az angyaloktól, hogy segítsenek megnövelni spirituális frekvenciáidat, hogy hasonló természetű társat vonzz.

Az angyalok emlékeztetnek rá, hogy a partnered (mint mindenki) Isten szent gyermeke.

Lassíts, és legyél hálás, hiszen az angyalok segíteni akarnak energiatesteid megtisztításában.

Éld meg minden percét annak az időszaknak, amíg a terveid megtörténnek. Ahogy a régóta dédelgetett álmaid követve cselekszel, észreveszed, valamennyi cseppben ott az egész tenger.

Vedd figyelembe a mai napi angyalmágia részét képező megerősítését: Elfogadom az IstenNő és az angyalok szeretetét.

Szólj hozzá