Angyalok üzenete 2020-ra
Angyalüzenet

Angyalok üzenete 2020-ra

Az angyalok mindig utat mutatnak és segítenek, ha hallgatsz a szavukra, amiket jelek, üzenetek, sugallatok formájában adnak tudtodra.

Tudni akarod, mit üzennek Neked az angyalok 2020-ra?

Bármely feszültség, amelyet átélsz, miközben azon erőlködsz, hogy rátalálj a boldogságra az élet áramlatával szembeni vergődés. Ha az utóbbi időben arra vágytál, hogy több romantika legyen az életedben, akkor vedd kezedbe az irányítást, és teremtsd meg azt a romantikát.

Legyél őszinte önmagaddal szemben, és hittel és optimizmussal fogalmazd meg a kéréseidet.

Mindenképpen tégy lépéseket az intuitív útmutatások alapján.

Angyalok üzenete 2020-ra
Angyalok üzenete 2020-ra

Eddig kívül láttuk magunkat az életörömön, most mi magunk váltunk az életörömmé.

Metatron arkangyal arra sarkall hogy egy magasabb tudati fok elérésének vágya hajtson bennünket. Az emberek, akikkel szeretetben, együttérzéssel és tisztelettel találkozunk, megajándékoznak értékes barátságukkal. Elhatározásunk, hogy felébresszük saját erőnket, és valóban itt legyünk, feloldja a régi rossz szokásokat.

Lásd és érezd, amint teljes mértékben támogatnak téged!

Jelenleg számos választási lehetőség áll nyitva előtted. Lelked hivatása magában foglalja a tanítás vagy a szórakoztatás valamelyik másik területét.

A feszültség a félelemből fakad, amelynek alapja a következő aggodalom: „Talán nem kapom meg!”Menj, szagolj meg egy szál rózsát, és teljes mértékben élvezd illatos szépségét.

Azt üzenik az Égiek, hogy a közeljövőben bekövetkezhet az, amit már egy ideje szeretnél megvalósítani.

Fordulj az IstenNőhöz biztonságért, menedékért és útmutatásért, és ismerd meg Életfeladatodat. A jelen helyzetet az égi gondviselés vigyázza és támogatja. Ezért a Neked szánt pegazust kérd az Égiektől, hogy segítsen személyes és szakmai életedben több pozitív lehetőség jelenjen meg.

Mindig érzel és gondolkodsz, és az Égiek ezeken keresztül küldenek üzeneteket.Az IstenNő és az őrangyalod azt akarja, hogy tudd: Fordulj az IstenNőhöz biztonságért, menedékért és útmutatásért, és ismerd meg Életfeladatodat.

Megérdemled, hogy olyan kapcsolatban élj, amelyben kölcsönös megbecsülés és vonzódás uralkodik.

Dolgozz magadon, és testesítsd meg azokat a tulajdonságokat, amelyeket egy társban keresel. Az angyalok megnyitották előtted a kapukat, és most itt az idő, hogy lépj. Elnyomott harag és más érzelmi mérgek akadályozzák a lelki és testi salak kiürülését szervezetünkből, és ez lelkileg és testileg is megterhelő számunkra.

Kérdezzük meg magunkat, miben hiszünk valójában, és vajon tényleg elég elszántak vagyunk-e ahhoz, hogy egy szellemi útra lépjünk és az isteni törvényeket minden következményükkel együtt kövessük. Ha szívünk már megnyílna, a fájdalom, a harag és a szomorúság ellenállnak, így saját korlátainkba ütközünk.

Fel kell fedeznünk, meg kell valósítanunk és másokkal is meg kell osztanunk tehetségünket.

Amiatt, hogy lelkünkben valószínűleg éles választóvonalat húzunk menny és föld között, a fényteli kapcsolatok nem jöhetnek létre, és úgyszólván lekéssük a csatlakozást, a belépőnket az új korszakba. Amint elfogadod a jelenlegi körülményeid megteremtésében játszott szerepedet, egy ennek megfelelő megkönnyebbülés- és szabadságérzést érzel.

Számíts a legjobbra, majd végezd el a szükséges munkát, hogy valóra váltsd a dolgot. Inkább maradj teljesen elmélyülve a jelenben, és kötelezd el magad amellett, hogy megteszel minden tőled telhetőt.

A fájdalmas gyermekkori élmények időnként egészségtelen kapcsolatokat vonzhatnak hozzád, amint újrateremted az eredeti helyzetet, megkísérelve annak gyógyítását.Az angyalok emlékeztetnek rá, hogy a partnered (mint mindenki) Isten szent gyermeke.

Időbe telik a célok megvalósítása, hiszen pozitív gondolatokkal még gyorsabban találsz rá a megoldásra. Teljes szíveddel élvezd azt az időszakot, amíg az álmaid megtörténnek. Ahogy a szándékaid követve cselekszel, észreveszed, valamennyi fában ott az egész erdő.

Írd a szívedbe a mai napi angyalmágia részét képező megerősítését: Megérdemlem a boldogságot.

Szólj hozzá