Angyalok Üzenete Neked Csütörtökre: A Nap-beavatással járó szellemi siker, amit elértél, jelenti az igazi győzelmet
Angyalüzenet

Angyalok Üzenete Neked Csütörtökre: A Nap-beavatással járó szellemi siker, amit elértél, jelenti az igazi győzelmet

Éppen úgy, mint egy étteremben leadott rendelés esetén, az univerzum meghallgatta a gondolataidat és érzéseidet, és elhozhatja neked azt, amit kértél.

Ha megpróbáljuk másokra erőltetni emberi akaratunkat, és kikényszeríteni a történéseket, akkor nem leszünk összhangban a természettel, és akadályokkal szembesülünk.

A Nap-beavatással járó szellemi siker, amit elértél, jelenti az igazi győzelmet.

Az élet öröme és tejessége mindig is körülvett. Meg kell szabadulnunk az elfojtási mechanizmusoktól és kivetítésektől.

Ha tisztelettel és szeretettel bánunk a növényekkel, elárulják gyógyító erejük titkát. Lényednek csak egy kis része jelenik meg az élet színpadán, és merészkedik ki a világba; valamit elfogad ezért, és így része a végtelen alkotó körforgásnak.

Angyalok Üzenete Neked Csütörtökre: A Nap-beavatással járó szellemi siker, amit elértél, jelenti az igazi győzelmet
Angyalok Üzenete Neked Csütörtökre: A Nap-beavatással járó szellemi siker, amit elértél, jelenti az igazi győzelmet

Kitűnően gondoskodj magadról, és kövesd a belső útmutatásodat.

A stressz ráncokat, testi feszültséget, rekedtséget és egyéb taszító tulajdonságokat okoz. Örömteli nevetésed, önkifejezésed és testbeszéded csodálatos!

Az angyalok azt üzenik, hogy hamarabb, mint gondolnád létrejöhet az, amit álmaidban már szeretnél megvalósítani.

Fogadd el a jót úgy, ahogyan eléd tárják az Égiek!

A pénzügyeid magasabb szintre fognak kerülni. Ezért kérj egy pegazust, hogy segítsen pozitív élő példa lehess, hogy segíthess másoknak is.

Rászolgáltál az Égiek támogatására, szeretetére és figyelmére. Az IstenNő és az angyalaid azt akarják, hogy tudd: Érdemes hallgatnod a megérzéseidre!

Útmutatást kérhetsz az angyaloktól, hogy segítsenek megnövelni spirituális frekvenciáidat, hogy hasonló természetű társat vonzz.

A megerősítések segítenek, hogy mély, tudat alatti szinten hidd el a spirituális igazságokat.

A múlt elengedése abban a pillanatban elkezdődik, amint eldöntöd, hogy megteszed. A Nap-beavatás, mester-éned felébredése minden pillanatban lehetséges, mikor ráébredsz az „én vagyok” igazi természetére.

Haniel arkangyal arra szólít fel, hogy szellemi erőnk lehetőségein elmélkedve hangolódjunk rá a Vízöntő korszakra. Megkapjuk a lehetőséget, hogy segítsünk valami újat létrehozni.

Nemünktől függetlenül meg kell vizsgálnunk, vajon meggyógyultak-e az anyánkhoz kapcsolódó gyermekkori lelki sérüléseink.

Fogadjuk nyitott szívvel Samael arkangyal energiájának csodálatos ajándékát.

A szív csak akkor gyógyulhat meg, ha a megbocsátás szétoszlatja a gyűlöletet, keserűséget, dühöt és félelmet. Bár nem a te dolgod, hogy megváltoztasd a partneredet, hogy igazodjon a te spirituális utadhoz, megerősítéseid, imáid és vizualizációid pozitív hatással lehetnek mindkettőtökre és a kapcsolatotokra is.

A békülések végső soron arról szólnak, hogy foglalkozunk a befejezetlen ügyekkel.

Valójában minden ember spirituális, mert minden ember lélek.

Minden úgy jó, ahogyan alakul.

Tekints túl a látszaton, hiszen az angyalok segíteni akarnak energiatesteid megtisztításában. Teljességében éld át minden percét annak az időszaknak, amíg a régóta dédelgetett álmaid megvalósulnak. Ahogy a régóta dédelgetett álmaid követve cselekszel, észreveszed, valamennyi levélben ott az egész lombkorona.

Gondold végig a mai napi angyalmágia részét képező megerősítését: Elfogadom az IstenNő és az angyalok szeretetét.

 

Szólj hozzá