Angyalok Üzenete Neked Hétfőre: Kövesd a megérzéseidet!
Angyalüzenet

Angyalok Üzenete Neked Hétfőre: Kövesd a megérzéseidet!

Engedj meg magadnak egyszerű kedvteléseket, amelyek nagy örömöt okoznak.

Az angyalok arra kérnek, hogy tartsd tiszteletben az önmagad iránti elkötelezettséget azáltal, hogy határozott lépéseket teszel a dolgok elodázása helyett.

Kövesd a megérzéseidet!

Metatron arkangyal arra sarkall hogy egy magasabb tudati fok elérésének vágya hajtson bennünket. Kövesd a belső útmutatásodat!

Angyalok Üzenete Neked Hétfőre: Kövesd a megérzéseidet!
Angyalok Üzenete Neked Hétfőre: Kövesd a megérzéseidet!

Menj, szagolj meg egy szál rózsát, és teljes mértékben élvezd illatos szépségét.

Örömteli nevetésed, önkifejezésed és testbeszéded csodálatos! Engedj meg magadnak egyszerű kedvteléseket, amelyek nagy örömöt okoznak. A feszültség a félelemből fakad, amelynek alapja a következő aggodalom: „Talán nem kapom meg!”

Az angyalok azt üzenik, hogy jelen pillanatban átélheted az, amit már egy ideje meg akarsz valósítani.

Az Égiek meghallgatták az imáidat. Szeretettel és eltökélten váltsd valóra feltett szándékaidat. Ezért imában kérj egy pegazust az Égiektől, hogy segítsen a lelki alkímiában, hogy arannyá változzanak a gondolataid. Rászolgáltál az Égiek támogatására, szeretetére és figyelmére.

Az IstenNő és az angyalok azt akarják, hogy tudd: Az Égiek meghallgatták az imáidat.

Útmutatást kérhetsz az angyaloktól, hogy segítsenek megnövelni spirituális frekvenciáidat, hogy hasonló természetű társat vonzz. A lélektársak közé tartoznak a barátok, a családtagok, a munkatársak és a szerelmi partnerek.

Ahhoz, hogy egy egészségesebb kapcsolati mintára válts, szükséges, hogy méregteleníts minden régi haragot, hibáztatást vagy megbocsáss önmagadnak. Az ínséges belső a külvilágban is szükségszerűen tükröződik, és szexuális, párkapcsolati és anyagi problémákat okoz.

A testi problémák mindenekelőtt a nemi és a méregtelenítő szerveket érintik. Most éppen annak időszakát éljük, amikor a valódi énünket eddig burokként körbeforgó régi megszokásaink elkezdenek „repedezni”. Az áldozat póza egyfajta passzív ellenállás, amikor nem akarjuk feldolgozni és feloldani az ego nehézségeit.

A lelki társak azzal a céllal testesülnek meg, hogy a kölcsönös spirituális és személyes fejlődés érdekében találkozzanak egymással.

Bár nem a te dolgod, hogy megváltoztasd a partneredet, hogy igazodjon a te spirituális utadhoz, megerősítéseid, imáid és vizualizációid pozitív hatással lehetnek mindkettőtökre és a kapcsolatotokra is. Maradj hű magadhoz.

A vonzás szerepét nem uralhatod teljes egészében, de elnyomhatod és irányíthatod azt. Valójában minden ember spirituális, mert minden ember lélek.

Lassíts, és legyél hálás, hiszen az angyalok segíteni akarnak energiatesteid megtisztításában. Teljes szíveddel élvezd azt az időszakot, amíg a régóta dédelgetett szándékaid manifesztálódnak. Ahogy az álmaid követve cselekszel, észreveszed, valamennyi lépésben ott az egész utazás.

Tedd magadévá a mai napi angyalmágia részét képező megerősítését: Megérdemlem, hogy szeressenek.

Szólj hozzá