Angyalok Üzenete Neked Hétfőre: Az isteni időzítés egyetemes törvény, amely mindig működik
Angyalüzenet

Angyalok Üzenete Neked Hétfőre: Az isteni időzítés egyetemes törvény, amely mindig működik

Isten gyermekeként természettől fogva szeretetteljes és szerethető ember vagy (mint mindenki más is).

Időnként előfordulhat, hogy nem veszünk észre valakit, akit nekünk szánt a sors, mert más elképzelésünk van párunk kinézetéről vagy viselkedéséről.

Az isteni időzítés egyetemes törvény, amely mindig működik

Ez minden dolog áramlása. Életünk most gyökeresen átalakul. Eldobhatjuk a régi terhet, és végre megélhetjük az Istentől kapott szabadságot.

Angyalok Üzenete Neked Hétfőre: Az isteni időzítés egyetemes törvény, amely mindig működik
Angyalok Üzenete Neked Hétfőre: Az isteni időzítés egyetemes törvény, amely mindig működik

Metatron arkangyal arra sarkall hogy egy magasabb tudati fok elérésének vágya hajtson bennünket.

Ha felismerjük, hogy minden lénnyel kapcsolatban állunk, megszűnik körülöttünk a világ látszólagos ellenségessége. Menj, szagolj meg egy szál rózsát, és teljes mértékben élvezd illatos szépségét. Engedj meg magadnak egyszerű kedvteléseket, amelyek nagy örömöt okoznak.

A stressz ráncokat, testi feszültséget, rekedtséget és egyéb taszító tulajdonságokat okoz.

Az Égiek azt üzenik, hogy ezen a héten megtapasztalhatod az, amit már régóta szeretnél megvalósítani.

Ajánld félelmeidet az Égieknek, és higgy abban, hogy vigyáznak Rád és szeretteidre! Hosszú ideje jársz tudattalanul is a Fény útján, ezért gyakran magányosnak érezheted magad, másnak, mint a többiek. Ezért kérd a Neked szánt pegazust az Égiektől, hogy segítsen megértsd, az IstenNő akarata a Te és szeretteid javát szolgálja.

Ne töprengj a jövőn aggodalmaskodva, mert a jelen az, ahol változtatni lehet.

Az IstenNő és az Égiek azt akarják, hogy tudd: Legyél nyitott, amikor az IstenNő segítsége rendhagyó, csodálatos módon megvalósul az életedben.

A vonzás szerepét nem uralhatod teljes egészében, de elnyomhatod és irányíthatod azt. Dolgozz magadon, és testesítsd meg azokat a tulajdonságokat, amelyeket egy társban keresel. Azokat a helyzeteket és kapcsolatokat vonzod be az életedbe, amelyek arra emlékeztetnek, amit már megtapasztaltál, mert ez jelenti a gyógyuláshoz vezető egyik elsődleges eszközt.

Az ínséges belső a külvilágban is szükségszerűen tükröződik, és szexuális, párkapcsolati és anyagi problémákat okoz. A testi problémák mindenekelőtt a nemi és a méregtelenítő szerveket érintik.

Haniel arkangyal arra szólít fel, hogy szellemi erőnk lehetőségein elmélkedve hangolódjunk rá a Vízöntő korszakra.

Megkapjuk a lehetőséget, hogy segítsünk valami újat létrehozni. Az áldozat póza egyfajta passzív ellenállás, amikor nem akarjuk feldolgozni és feloldani az ego nehézségeit. Fogadjuk nyitott szívvel Samael arkangyal energiájának csodálatos ajándékát.

Mint mindenkinek, neked is sok lelki társad van: olyan létezők, akikkel valamiféle titokzatos lelki kapcsolatban és életútban osztozol.Mint mindenkinek, neked is sok lelki társad van: olyan létezők, akikkel valamiféle titokzatos lelki kapcsolatban és életútban osztozol.

A kibékülésnek az a célja, hogy eljussatok a gyógyuláshoz és a múlt lezárásához, ami után jobban megérted majd magadat. Az angyalok emlékeztetnek rá, hogy a partnered (mint mindenki) Isten szent gyermeke.

Mint mindenkinek, neked is sok lelki társad van: olyan létezők, akikkel valamiféle titokzatos lelki kapcsolatban és életútban osztozol.

Minden úgy jó, ahogyan alakul.

Tekints túl a látszaton, hiszen megérdemled a bőséget. Valóban éld meg egészen azt az időszakot, amíg a régóta dédelgetett terveid megvalósulnak. Ahogy a céljaid követve cselekszel, észreveszed, valamennyi emberben ott az egész emberiség.

Vedd figyelembe a mai napi angyalmágia részét képező megerősítését: Megérdemlem az egészséget.

Szólj hozzá