Angyalok Üzenete Neked Keddre: Kötelezed el magad
Angyalüzenet

Angyalok Üzenete Neked Keddre: Kötelezed el magad

A játékosság jó időbefektetés, mivel felfrissíti az energiaszintedet, és javítja a hangulatodat.

Kötelezed el magad amellett, hogy törődsz magaddal. Intuíciód olyan, mint egy vakvezető kutya, aki végigvezet a meghallgatásra talált imák ösvényén.

Végre örömmel tölti el lelkünket, hogy itt lehetünk.

Olyan érzés ez, mintha szárnyaink nőnének, és saját „drámánkat” felülnézetből szemlélnék. Ha állandóan a túlélésed miatt aggódsz, akkor a hiány törvényét követed.

A más élőlények iránti szeretet, tisztelet és együttérzés elősegíti a különböző növényi, állati, emberi, ásványi és angyali tudatszintek összenövését.

Elhatározásunk, hogy felébresszük saját erőnket, és valóban itt legyünk, feloldja a régi rossz szokásokat.

Ha pedig szeretnél az angyalokkal együtt dolgozni, ismerd meg az angyalMÁGIA rejtelmeit!

Angyalok Üzenete Neked Keddre: Kötelezed el magad
Angyalok Üzenete Neked Keddre: Kötelezed el magad

Örömteli nevetésed, önkifejezésed és testbeszéded csodálatos!

Vizualizálj egy csodálatos, romantikus kapcsolatot egy nagyszerű társsal. A feszültség a félelemből fakad, amelynek alapja a következő aggodalom: „Talán nem kapom meg!”

Azt üzeni az őrangyalod, hogy ebben a hónapban megtapasztalhatod az, amit már régóta remélsz.

Érdemes hallgatnod a megérzéseidre!

Használj pozitív megerősítéseket és imádkozz gyakran, hogy szellemed emelkedett maradjon. Ezért kérj egy pegazust, hogy segítsen jobban bízni a megérzéseidben, és késlekedés nélkül tudj cselekedni. Rászolgáltál az Égiek támogatására, szeretetére és figyelmére.

Az IstenNő és az égi angyalok azt akarják, hogy tudd: Érdemes hallgatnod a megérzéseidre!

Bár nem a te dolgod, hogy megváltoztasd a partneredet, hogy igazodjon a te spirituális utadhoz, megerősítéseid, imáid és vizualizációid pozitív hatással lehetnek mindkettőtökre és a kapcsolatotokra is. Dolgozz magadon, és testesítsd meg azokat a tulajdonságokat, amelyeket egy társban keresel.

Az angyalok megnyitották előtted a kapukat, és most itt az idő, hogy lépj. Elnyomott harag és más érzelmi mérgek akadályozzák a lelki és testi salak kiürülését szervezetünkből, és ez lelkileg és testileg is megterhelő számunkra.

Engedjük szabadon a bennünk élő kíváncsi, a csillagok felé nyúló gyermeket.

Fessünk, ha festeni szeretnénk, és ne törődjünk vele, ha azt mondják, hogy nincs elég tehetségünk. Kozmikus gyökereink, lelkünk bölcsője most különböző módokon, tudatosulhatnak bennünk. Szolgáljuk a világot, és a világ is szolgálni fog minket. Ezt örömmel, vidáman, és könnyedén is tehetjük. A szív csak akkor gyógyulhat meg, ha a megbocsátás szétoszlatja a gyűlöletet, keserűséget, dühöt és félelmet. Maradj hű magadhoz.Maradj hű magadhoz.A vonzás szerepét nem uralhatod teljes egészében, de elnyomhatod és irányíthatod azt.A lelki társak azzal a céllal testesülnek meg, hogy a kölcsönös spirituális és személyes fejlődés érdekében találkozzanak egymással.

Jó ötlet, ha mindig angyali tisztítást kérsz, hiszen kedvező lesz a megoldás, amely nemsokára megjelenik, és mindenki számára igazságos lesz. Teljes szíveddel élvezd azt az időszakot, amíg a régóta dédelgetett szándékaid valóra válnak. Ahogy a céljaid követve cselekszel, észreveszed, valamennyi emberben ott az egész emberiség.

Fontold meg a mai napi angyalmágia részét képező megerősítését: Megérdemlem, hogy szeressenek.

Szólj hozzá