Angyalok Üzenete Neked Keddre: Van egy befejezetlen ügyed
Angyalüzenet

Angyalok Üzenete Neked Keddre: Van egy befejezetlen ügyed

Van valami befejezetlen ügyed egy múltbeli életből érkező lelki társsal.

Éppen úgy, mint egy étteremben leadott rendelés esetén, az univerzum meghallgatta a gondolataidat és érzéseidet, és elhozta neked azt, amit kértél.

Akkor vagy a legvonzóbb, amikor teljesen jól érzed magad a jelenben.

Ha állandóan a túlélésed miatt aggódsz, akkor a hiány törvényét követed.

Szakítsunk magunkra egy kis időt, és kérdezzük meg magunktól, vajon hogyan észleljük a körülöttünk levő világot.

Angyalok Üzenete Neked Keddre: Van egy befejezetlen ügyed
Angyalok Üzenete Neked Keddre: Van egy befejezetlen ügyed

Elhatározásunk, hogy felébresszük saját erőnket, és valóban itt legyünk, feloldja a régi rossz szokásokat.

A feszültség a félelemből fakad, amelynek alapja a következő aggodalom: „Talán nem kapom meg!” Az angyalok azt üzenik, hogy a mai napon megtapasztalhatod az, amit szíved mélyén már meg akarsz valósítani.

Az őrangyalod most is Veled van és hall Téged.

A jelen helyzetet az égi gondviselés vigyázza és támogatja. Ezért kérd a Neked szánt pegazust az Égiektől, hogy segítsen társteremtőjévé válni az isteni céloknak. Rászolgáltál az Égiek támogatására, szeretetére és figyelmére.

Az IstenNő és az angyalaid azt akarják, hogy tudd: Pozitív gondolataid és vágyaidnak köszönhetően megjelenik életedben a gazdagság.

A békülések végső soron arról szólnak, hogy foglalkozunk a befejezetlen ügyekkel. Ha durva élettapasztalataid voltak, akkor talán önmagadat hibáztattad, és úgy érezted, hogy nem vagy méltó arra, hogy gyengédségben legyen részed. Ahhoz, hogy egy egészségesebb kapcsolati mintára válts, szükséges, hogy méregteleníts minden régi haragot, hibáztatást vagy megbocsáss önmagadnak.

Minden, amire valaha vágytunk, most magától megvalósul.

Lehetséges, hogy ezt bár hálásan, mégis érzelmek nélkül mint új belső igazságunk részét fogadjuk el.Letértünk a lelki fejlődésünkhöz vezető helyes útról, mivel intuíciónk helyett a szívünket vagy az eszünket követjük.

Gábriel arkangyal energiájának segítségével tudatosíthatjuk nem tisztázott érzelmeinket, búcsút mondhatunk a régi fájdalomnak, és szívünk felszabadul. Hozzunk létre kreatív, alkotó tereket, amelyekbe esetleg másokat is bevonhatunk. Ha tudatosítod a szeretetből és odaadásból fakadó erődet, akkor újjászületve valódi önmagad lehetsz.

Útmutatást kérhetsz az angyaloktól, hogy segítsenek megnövelni spirituális frekvenciáidat, hogy hasonló természetű társat vonzz.

A lelki társak azzal a céllal testesülnek meg, hogy a kölcsönös spirituális és személyes fejlődés érdekében találkozzanak egymással.A békülések végső soron arról szólnak, hogy foglalkozunk a befejezetlen ügyekkel.

Jó ötlet, ha mindig angyali tisztítást kérsz, hiszen az Égiek munkálkodnak a fátyol mögött, és mindennek a lehető legjobb vége lesz.

Éld meg minden percét annak az időszaknak, amíg a régóta dédelgetett szándékaid megtörténnek. Ahogy a régóta dédelgetett céljaid követve cselekszel, észreveszed, valamennyi levélben ott az egész lombkorona.

Gondold végig a mai napi angyalmágia részét képező megerősítését: Az angyalok az IstenNő szeretetében fürdetnek, amely átjárja minden sejtemet.

Szólj hozzá