Angyalok Üzenete Neked Péntekre: Bármely feszültség az élet áramlatával szembeni vergődés
Angyalüzenet,  Égi üzenet

Angyalok Üzenete Neked Péntekre: Bármely feszültség az élet áramlatával szembeni vergődés

Bármely feszültség, amelyet átélsz, miközben azon erőlködsz, hogy rátalálj a boldogságra az élet áramlatával szembeni vergődés.

Isten gyermekeként természettől fogva szeretetteljes és szerethető ember vagy (mint mindenki más is).

Amint elkötelezed magad önmagad mellett, az univerzum a szeretetteljes elköteleződés további élményeit küldi számodra.

Intuíciód olyan, mint egy vakvezető kutya, aki végigvezet a meghallgatásra talált imák ösvényén

Zadkiel arkangyal segítségével elengedhetjük félelmeinket, és beengedjük életünkbe a változást. Megszabadulhatunk függőségeinktől és részfüggőségeinktől, amelyek csak gátolják a fejlődésünket.

Angyalok Üzenete Neked Péntekre: Bármely feszültség az élet áramlatával szembeni vergődés
Angyalok Üzenete Neked Péntekre: Bármely feszültség az élet áramlatával szembeni vergődés

Ha úgy gondolkodsz, hogy a másság fenyegetést jelent számodra, akkor azt az alapelvet követed, ami háborúkat okoz. Ha tisztelettel és szeretettel bánunk az állatokkal, ők bízni fognak bennünk, és kinyilatkoztatják létük rejtett üzenetét.

Raguel arkangyal segítségét kérve valóban elhatározhatjuk, hogy többé nem juttatunk szervezetünkbe káros anyagokat, így nem állítunk magunk elé testi korlátokat.

A stressz ráncokat, testi feszültséget, rekedtséget és egyéb taszító tulajdonságokat okoz.

Vizualizálj egy csodálatos, romantikus kapcsolatot egy nagyszerű társsal. Azt üzeni az őrangyalod, hogy ebben a hónapban megtapasztalhatod az, amit álmaidban már tervezel.

Te is a legjobbat érdemled!

Itt az idő összeszedni és alkalmazni kreatív szellemi erődet és valódi hatalmadat. Ezért imában kérj egy pegazust az Égiektől, hogy segítsen megértsd, az IstenNő akarata a Te és szeretteid javát szolgálja.

A tetteidnek meglesz a gyümölcse.

Az IstenNő és az őrangyalod azt akarja, hogy tudd: Csodálatos vagy!

Egy személyben nagy tudású bölcs, főpap/főpapnő, mágus/varázslónő és szép lélek!

Valójában minden ember spirituális, mert minden ember lélek. Ha durva élettapasztalataid voltak, akkor talán önmagadat hibáztattad, és úgy érezted, hogy nem vagy méltó arra, hogy gyengédségben legyen részed.

Az angyalok tudják, hogy megbántott valaki, és bizalmatlan vagy, mert félsz az újabb csalódástól. Az ínséges belső a külvilágban is szükségszerűen tükröződik, és szexuális, párkapcsolati és anyagi problémákat okoz.

A testi problémák mindenekelőtt a nemi és a méregtelenítő szerveket érintik.

Haniel arkangyal arra szólít fel, hogy szellemi erőnk lehetőségein elmélkedve hangolódjunk rá a Vízöntő korszakra.

Megkapjuk a lehetőséget, hogy segítsünk valami újat létrehozni. Az áldozat póza egyfajta passzív ellenállás, amikor nem akarjuk feldolgozni és feloldani az ego nehézségeit. Figyeljünk az ismétlődő jelekre, szimbólumokra és eseményekre.

Gondolj arra, hogy a sötét kehely fénybe ágyazódik. Az égi erők munkálkodnak megváltásodon.

Útmutatást kérhetsz az angyaloktól, hogy segítsenek megnövelni spirituális frekvenciáidat, hogy hasonló természetű társat vonzz. A kibékülésnek az a célja, hogy eljussatok a gyógyuláshoz és a múlt lezárásához, ami után jobban megérted majd magadat.

Valójában minden ember spirituális, mert minden ember lélek.

Szíved maradjon pozitív és örömteli, miközben megéled az életedet, hiszen kedvező lesz a megoldás, amely nemsokára megjelenik, és mindenki számára igazságos lesz.

Éld meg minden percét annak az időszaknak, amíg a régóta dédelgetett terveid valóra válnak. Ahogy a szándékaid követve cselekszel, észreveszed, valamennyi fában ott az egész erdő.

Írd a szívedbe a mai napi angyalmágia részét képező megerősítését: Elfogadom az IstenNő és az angyalok szeretetét.

Szólj hozzá