A hétfői nap angyalüzenete az Angyalportálon: Bőség
Angyalüzenet

Angyalok Üzenete Neked Szerdára: Eljön, amire igazán szükséged van

Az Istennő gyermekeként természettől fogva szeretetteljes és szerethető ember vagy (mint mindenki más is).

Amint tiszta szíved minden szeretetével áthatva közlöd az Égiekkel, mi az, amire vágysz, eljön hozzád az angyalok szárnyán.

Lelki társad szabad akarattal hozott döntéseit sem te, sem pedig az angyalok nem irányíthatják. Akkor vagy a legvonzóbb, amikor teljesen jól érzed magad a jelenben.

Több inkarnációt is eltölthetünk azzal, hogy az áldozat szerepében egónkat növeljük. Mindennek, amit befogadunk, tovább kel áradnia, különben a körforgás valahol megakad, és ez hiányt okoz.

Angyalok Üzenete Neked Szerdára: Eljön, amire igazán szükséged van
Angyalok Üzenete Neked Szerdára: Eljön, amire igazán szükséged van

Lényednek csak egy kis része jelenik meg az élet színpadán, és merészkedik ki a világba; valamit elfogad ezért, és így része a végtelen alkotó körforgásnak.

Menj, szagolj meg egy szál rózsát, és teljes mértékben élvezd illatos szépségét.

Kitűnően gondoskodj magadról, és kövesd a belső útmutatásodat. Vizualizálj egy csodálatos, romantikus kapcsolatot egy nagyszerű társsal. Engedj meg magadnak egyszerű kedvteléseket, amelyek nagy örömöt okoznak.

Azt üzenik az Égiek, hogy hamarabb, mint gondolnád bekövetkezhet az, amit álmaidban már remélsz.

Fogadd el a jót úgy, ahogyan eléd tárják az Égiek!

Időnként talán nem érted az ösztönös megérzéseidet, miért azt sugallják, amit, de azok mégis mindig pontos, alapvető tudást hordoznak. Ezért kérj egy pegazust, hogy segítsen megértsd, az IstenNő akarata a Te és szeretteid javát szolgálja. Kérd, és fogadd el az IstenNő támogatását, és szerető útmutatását.

Az IstenNő és az őrangyalod azt akarja, hogy tudd: Érdemes hallgatnod a megérzéseidre!

A fájdalmas gyermekkori élmények időnként egészségtelen kapcsolatokat vonzhatnak hozzád, amint újrateremted az eredeti helyzetet, megkísérelve annak gyógyítását. Mint mindenkinek, neked is vannak lelki társaid – olyan emberek, akikkel együtt voltál a mennyországban és más életekben. Amint meggyógyítod a múltadat, többé nem fogod folyton újrateremteni. A lelki társak azonnal felismerik egymást.

Ismerjük fel saját végtelen lehetőségeinket és képességeinket. Helyzetünk megengedi, hogy új teret teremtsünk magunk körül, és másokkal együtt javítsuk a Föld bolytó létfeltételeit. Valószínűleg egy ősi tudás birtokosai vagyunk, ami arra vár, hogy újra feléledhessen. A világ már vár erre. Szolgáljuk a világot, és a világ is szolgálni fog minket. Ezt örömmel, vidáman, és könnyedén is tehetjük. Gondolj arra, hogy a sötét kehely fénybe ágyazódik. Az égi erők munkálkodnak megváltásodon.

Bár nem a te dolgod, hogy megváltoztasd a partneredet, hogy igazodjon a te spirituális utadhoz, megerősítéseid, imáid és vizualizációid pozitív hatással lehetnek mindkettőtökre és a kapcsolatotokra is.Az angyalok emlékeztetnek rá, hogy a partnered (mint mindenki) Isten szent gyermeke.A vonzás szerepét nem uralhatod teljes egészében, de elnyomhatod és irányíthatod azt.Valójában minden ember spirituális, mert minden ember lélek.

Minden úgy jó, ahogyan alakul. Tekints túl a látszaton, hiszen az Égiek támogatni kívánják a spirituális képességeidet. Valóban éld meg egészen azt az időszakot, amíg a szándékaid megvalósulnak. Ahogy az álmaid követve cselekszel, észreveszed, valamennyi emberben ott az egész emberiség.

Gondold végig a mai napi angyalmágia részét képező megerősítését: Megérdemlem, hogy szeressenek.

Szólj hozzá