Angyalok Üzenete Neked Szombatra: Csodálatos vagy!
Angyalüzenet,  Égi üzenet

Angyalok Üzenete Neked Szombatra: Csodálatos vagy!

Azt üzenik az Égiek, hogy ebben a hónapban létrejöhet az, amit tudat alatt már remélsz.

Csodálatos vagy: egy személyben nagy tudású bölcs, főpap/főpapnő, mágus/varázslónő és szép lélek!

Kövesd tovább jelenlegi utadat, mert az nagyon messzire visz Téged. Ezért kérj egy pegazust, hogy segítsen védelmet és vezettetést kapj az IstenNőtől. Ne töprengj a jövőn aggodalmaskodva, mert a jelen az, ahol változtatni lehet.

Engedj meg magadnak egyszerű kedvteléseket, amelyek nagy örömöt okoznak. A szabadidő a kapcsolatokon belül is lényeges, hogy életben tartsd a randevúzás kötetlenségét.

Angyalok Üzenete Neked Szombatra: Csodálatos vagy!
Angyalok Üzenete Neked Szombatra: Csodálatos vagy!

A szíved azáltal képes megadni és befogadni az újat, a boldogságot, hogy eltünteted a múlt pókhálóit.

A te feladatod az, hogy hallgass az intuíciódra, és kövesd még akkor is, ha úgy tűnik, hogy semmi köze a vágyadhoz.

A vonzás jelenti a legjobb módját annak, hogy több romantika legyen az életedben, nem pedig a kimerítő erőfeszítés.Örömteli nevetésed, önkifejezésed és testbeszéded csodálatos! Örömteli nevetésed, önkifejezésed és testbeszéded csodálatos! Akkor vagy a legvonzóbb, amikor teljesen jól érzed magad a jelenben.

A stressz ráncokat, testi feszültséget, rekedtséget és egyéb taszító tulajdonságokat okoz. Vizualizálj egy csodálatos, romantikus kapcsolatot egy nagyszerű társsal. Bármely feszültség, amelyet átélsz, miközben azon erőlködsz, hogy rátalálj a boldogságra az élet áramlatával szembeni vergődés.Kitűnően gondoskodj magadról, és kövesd a belső útmutatásodat.

Az IstenNő és az angyalaid azt akarják, hogy tudd: Te is a legjobbat érdemled!

Figyelj oda, ne vedd át a negatívitást más emberek félelmeiből, hiszen imáid meghallgattattak. Teljességében éld át minden percét annak az időszaknak, amíg a céljaid megvalósulnak. Ahogy a régóta dédelgetett szándékaid követve cselekszel, észreveszed, valamennyi levélben ott az egész lombkorona.

Az angyalok emlékeztetnek rá, hogy a partnered (mint mindenki) Isten szent gyermeke. Dolgozz magadon, és testesítsd meg azokat a tulajdonságokat, amelyeket egy társban keresel. Megkérheted az angyalokat, hogy adják meg neked a további lépésekhez szükséges motivációt, bátorságot, időt és energiát.

Az a vonzerő, amely két embert egymáshoz húz, meghaladhatja a logikát, mert a kapcsolat célja a gyógyulás és a tanulás. Talán épp azt kérdezzük magunktól, hogy tehetségünkkel és képességeinkkel mi vajon mit adhatunk a világnak.

A válasza a szívünkben rejlik.

Útmutatást kérhetsz az angyaloktól, hogy segítsenek megnövelni spirituális frekvenciáidat, hogy hasonló természetű társat vonzz.Valójában minden ember spirituális, mert minden ember lélek. Mint mindenkinek, neked is sok lelki társad van: olyan létezők, akikkel valamiféle titokzatos lelki kapcsolatban és életútban osztozol.

A békülések végső soron arról szólnak, hogy foglalkozunk a befejezetlen ügyekkel.Megérdemled, hogy olyan kapcsolatban élj, amelyben kölcsönös megbecsülés és vonzódás uralkodik.Mint mindenkinek, neked is sok lelki társad van: olyan létezők, akikkel valamiféle titokzatos lelki kapcsolatban és életútban osztozol.

Fontold meg a mai napi angyalmágia részét képező megerősítését: Megérdemlem az egészséget.

Szólj hozzá