Angyalok Üzenete Neked Szombatra: Jelenlegi helyzeted egy új út kezdete
Angyalüzenet,  Égi üzenet

Angyalok Üzenete Neked Szombatra: Jelenlegi helyzeted egy új út kezdete

Bármely feszültség, amelye átélsz, miközben azon erőlködsz, hogy rátalálj a boldogságra az élet áramlatával szembeni vergődés.

A jelenlegi helyzeted egy új út kezdete, amely szellemi érdeklődésed és tevékenységi köröd tágulásához, bővüléséhez, megváltozásához vezet.

Végre örömmel tölti el lelkedet, hogy itt lehetsz

Olyan érzés ez, mintha szárnyaink nőnének, és saját „drámánkat” felülnézetből szemlélnék.

Angyalok Üzenete Neked SzombatraKötelezed el magad amellett, hogy törődsz magaddal. Ideje visszavonulni, hogy jobban odafigyelhess a saját érzéseidre és véleményedre.

Ha felismerjük, hogy minden lénnyel kapcsolatban állunk, megszűnik körülöttünk a világ látszólagos ellenségessége. Ha nem érezzük a talajt a lábunk alatt, akkor a földelési technikák és a piros szín a fontosak.

Angyalok Üzenete Neked Szombatra: Jelenlegi helyzeted egy új út kezdete

Gyakran erősítsd meg, hogy szeretnek téged és szeretetre méltó vagy

A stressz ráncokat, testi feszültséget, rekedtséget és egyéb taszító tulajdonságokat okoz. Örömteli nevetésed, önkifejezésed és testbeszéded csodálatos!

Azt üzenik az Égiek, hogy hamarabb, mint gondolnád megvalósulhat az, amit álmaidban már tervezel.

Érdemes hallgatnod a megérzéseidre!

Hosszú ideje jársz tudattalanul is a Fény útján, ezért gyakran magányosnak érezheted magad, másnak, mint a többiek. Ezért a Neked szánt pegazust kérd az Égiektől, hogy segítsen a saját kezedbe venni az irányítást, az erőt, hogy azzá válj, és olyan életet élj, amilyet szeretnél. Mindig érzel és gondolkodsz, és az Égiek ezeken keresztül küldenek üzeneteket.

Az IstenNő és az angyalaid azt akarják, hogy tudd: Ajánld félelmeidet az Égieknek, és higgy abban, hogy vigyáznak Rád és szeretteidre!

A fájdalmas gyermekkori élmények időnként egészségtelen kapcsolatokat vonzhatnak hozzád, amint újrateremted az eredeti helyzetet, megkísérelve annak gyógyítását. Többször mondogasd: „Szeretetre méltó vagyok. Szeretnek engem, Én is szeretek másokat”, annál inkább valóra válik számodra ez az élmény.

Töltsd le most mobilodra innen a 7 Spiritan Csakrakártyát, vagy akár ki is nyomtathatod őket, hogy mindig kéznél legyen az alaptudás a csakrákról!

Azokat a helyzeteket és kapcsolatokat vonzod be az életedbe, amelyek arra emlékeztetnek, amit már megtapasztaltál, mert ez jelenti a gyógyuláshoz vezető egyik elsődleges eszközt. A Nap-beavatás, mester-éned felébredése minden pillanatban lehetséges, mikor ráébredsz az „én vagyok” igazi természetére.

Zenéljünk, ha dallamok élnek bennünk, gyógyítsunk szeretetünkkel, osszuk meg másokkal gondolatainkat és ösztönző erőnket.

Az áldozat póza egyfajta passzív ellenállás, amikor nem akarjuk feldolgozni és feloldani az ego nehézségeit.

Hozzunk létre kreatív, alkotó tereket, amelyekbe esetleg másokat is bevonhatunk. A szíved mélyén visszhangra talál kereső érzésed. 0Útmutatást kérhetsz az angyaloktól, hogy segítsenek megnövelni spirituális frekvenciáidat, hogy hasonló természetű társat vonzz.

A lelki társak azzal a céllal testesülnek meg, hogy a kölcsönös spirituális és személyes fejlődés érdekében találkozzanak egymással. Bár nem a te dolgod, hogy megváltoztasd a partneredet, hogy igazodjon a te spirituális utadhoz, megerősítéseid, imáid és vizualizációid pozitív hatással lehetnek mindkettőtökre és a kapcsolatotokra is. Megérdemled, hogy olyan kapcsolatban élj, amelyben kölcsönös megbecsülés és vonzódás uralkodik.

Lassíts, és legyél hálás, hiszen a valódi hatalmad majdnem végtelen.

Éld meg minden percét annak az időszaknak, amíg a régóta dédelgetett céljaid megtörténnek. Ahogy a régóta dédelgetett álmaid követve cselekszel, észreveszed, valamennyi levélben ott az egész lombkorona.

Gondold végig a mai napi angyalmágia részét képező megerősítését: Körülvesznek az angyalok.

Szólj hozzá