Angyalok üzenete Neked Szombatra: Szeress bele az életbe, az angyalok utat mutatnak neked
Angyalüzenet

Angyalok üzenete Neked Szombatra: Szeress bele az életbe, az angyalok utat mutatnak neked

Szeress bele az életbe, az angyalok utat mutatnak neked, hogy jól érezd magad.

A szíved azáltal képes megadni és befogadni az újat, a boldogságot, hogy eltünteted a múlt pókhálóit.

Az isteni időzítés egyetemes törvény, amely mindig működik. Ez minden dolog áramlása.

Végre örömmel tölti el lelkünket, hogy itt lehetünk. Olyan érzés ez, mintha szárnyaink nőnének, és saját „drámánkat” felülnézetből szemlélnék.

Ha az isteni forrástól elszakadva saját univerzumot teremtesz, az többnyire félelemből, aggodalomból és szükségből áll. Ha felismerjük, hogy minden lénnyel kapcsolatban állunk, megszűnik körülöttünk a világ látszólagos ellenségessége.

Angyalok üzenete Neked Szombatra: Szeress bele az életbe, az angyalok utat mutatnak neked
Angyalok üzenete Neked Szombatra: Szeress bele az életbe, az angyalok utat mutatnak neked

Elhatározásunk, hogy felébresszük saját erőnket, és valóban itt legyünk, feloldja a régi rossz szokásokat.

A feszültség a félelemből fakad, amelynek alapja a következő aggodalom: „Talán nem kapom meg!” Vizualizálj egy csodálatos, romantikus kapcsolatot egy nagyszerű társsal.

Örömteli nevetésed, önkifejezésed és testbeszéded csodálatos! A stressz ráncokat, testi feszültséget, rekedtséget és egyéb taszító tulajdonságokat okoz.

Azt üzeni az őrangyalod, hogy a mai napon átélheted az, amit gondolatban már meg akarsz valósítani.

Legyél nyitott, amikor az IstenNő segítsége rendhagyó, csodálatos módon megvalósul az életedben. A pénzügyeid magasabb szintre fognak kerülni. Ezért a Neked szánt pegazust kérd az Égiektől, hogy segítsen sem most, sem később legyen gondod a mindennapi kenyérre.

Ne töprengj a jövőn aggodalmaskodva, mert a jelen az, ahol változtatni lehet. Az IstenNő és az égi angyalok azt akarják, hogy tudd: Legyél nyitott, amikor az IstenNő segítsége rendhagyó, csodálatos módon megvalósul az életedben.

Az angyalok emlékeztetnek rá, hogy a partnered (mint mindenki) Isten szent gyermeke.

A lélektársak közé tartoznak a barátok, a családtagok, a munkatársak és a szerelmi partnerek. Azokat a helyzeteket és kapcsolatokat vonzod be az életedbe, amelyek arra emlékeztetnek, amit már megtapasztaltál, mert ez jelenti a gyógyuláshoz vezető egyik elsődleges eszközt.

Ha a Raziel arkangyal által képviselt energia megakad, akkor nehézségeink támadnak a teremtés anyagi oldalával. Most fogod csak megtapasztalni, amit törvénnyé tettél a magad számára. Az anyaggal való összekapcsolódásnak a jelenlegi földi inkarnációban, ebben a tapasztalatban is megvan a mélyebb értelme.

Bízzunk érzékeinkben, saját látomásainkban, és akkor egy napon túláradó örömmel ébredhetünk, mivel megérezzük, hogy össze vagyunk kötve a Földdel és annak minden élőlényével. A benned élő isteni női oldal most nagy erővel akar megvalósulni.

A vonzás szerepét nem uralhatod teljes egészében, de elnyomhatod és irányíthatod azt.

Maradj hű magadhoz.Bár nem a te dolgod, hogy megváltoztasd a partneredet, hogy igazodjon a te spirituális utadhoz, megerősítéseid, imáid és vizualizációid pozitív hatással lehetnek mindkettőtökre és a kapcsolatotokra is.

Vedd észre az Égi üzeneteket, akár külső forrásból, akár megérzésként érkeznek, mert pozitív gondolatokkal még gyorsabban találsz rá a megoldásra. Teljes szíveddel élvezd azt az időszakot, amíg a régóta dédelgetett céljaid realizálódnak. Ahogy a terveid követve cselekszel, észreveszed, valamennyi cseppben ott az egész tenger.

Vedd figyelembe a mai napi angyalmágia részét képező megerősítését: Megérdemlem a boldogságot.

2 hozzászólás

Szólj hozzá