Angyalok Üzenete Neked Szombatra: Szeretnek téged és szeretetre méltó vagy
Angyalüzenet

Angyalok Üzenete Neked Szombatra: Szeretnek téged és szeretetre méltó vagy

Gyakran erősítsd meg, hogy szeretnek téged és szeretetre méltó vagy.

A játékosság jó időbefektetés, mivel felfrissíti az energiaszintedet, és javítja a hangulatodat.

A te feladatod az, hogy hallgass az intuíciódra, és kövesd még akkor is, ha úgy tűnik, hogy semmi köze a vágyadhoz.

Angyalok Üzenete Neked Szombatra: Szeretnek téged és szeretetre méltó vagy
Angyalok Üzenete Neked Szombatra: Szeretnek téged és szeretetre méltó vagy

Eddig kívül láttuk magunkat az életörömön, most mi magunk váltunk az életörömmé.

A vonzás jelenti a legjobb módját annak, hogy több romantika legyen az életedben, nem pedig a kimerítő erőfeszítés.Örömteli nevetésed, önkifejezésed és testbeszéded csodálatos!Örömteli nevetésed, önkifejezésed és testbeszéded csodálatos!

Bármely feszültség, amelyet átélsz, miközben azon erőlködsz, hogy rátalálj a boldogságra az élet áramlatával szembeni vergődés. Menj, szagolj meg egy szál rózsát, és teljes mértékben élvezd illatos szépségét.

Akkor vagy a legvonzóbb, amikor teljesen jól érzed magad a jelenben. Engedj meg magadnak egyszerű kedvteléseket, amelyek nagy örömöt okoznak.

Azt üzenik az angyalok, hogy ebben a hónapban létrejöhet az, amit tudat alatt már remélsz.

Az IstenNő veled van, s rövidesen csodát tesz az életedben. Fohászkodj az IstenNőhöz, az angyalokhoz és kérj útmutatást, jeleket!

Ezért imában kérj egy pegazust az Égiektől, hogy segítsen védelmet és vezettetést kapj az IstenNőtől.

A tetteidnek meglesz a gyümölcse.

Az IstenNő és az Égiek azt akarják, hogy tudd: Érdemes hallgatnod a megérzéseidre!

Útmutatást kérhetsz az angyaloktól (erről itt írtunk bővebben), hogy segítsenek megnövelni spirituális frekvenciáidat, hogy hasonló természetű társat vonzz. Többször mondogasd: „Szeretetre méltó vagyok. Szeretnek engem, Én is szeretek másokat”, annál inkább valóra válik számodra ez az élmény.

Olyan érzésed támadhat, hogy bizonyos dolgokat meg „kell” tenned. Az isteni forrástól elválasztva a magasabb énünk információit közvetítő nyolcadik csakrától sem kaphatunk segítséget. Zenéljünk, ha dallamok élnek bennünk, gyógyítsunk szeretetünkkel, osszuk meg másokkal gondolatainkat és ösztönző erőnket.

Valójában minden ember spirituális, mert minden ember lélek.

Mint mindenkinek, neked is sok lelki társad van: olyan létezők, akikkel valamiféle titokzatos lelki kapcsolatban és életútban osztozol.

A fájdalmas gyermekkori élmények időnként egészségtelen kapcsolatokat vonzhatnak hozzád, amint újrateremted az eredeti helyzetet, megkísérelve annak gyógyítását.

Az angyalok emlékeztetnek rá, hogy a partnered (mint mindenki) Isten szent gyermeke.

A lelki társak azzal a céllal testesülnek meg, hogy a kölcsönös spirituális és személyes fejlődés érdekében találkozzanak egymással. Megérdemled, hogy olyan kapcsolatban élj, amelyben kölcsönös megbecsülés és vonzódás uralkodik.

Engedd el a mérgező energiákat a saját, múltbéli félelmeidből, mert az Égiek támogatni kívánják a spirituális képességeidet. Valóban élvezd azt az időszakot, amíg a régóta dédelgetett céljaid valóra válnak. Ahogy a céljaid követve cselekszel, észreveszed, valamennyi cseppben ott az egész tenger.

Gondold végig a mai napi angyalmágia részét képező megerősítését: Elfogadom az IstenNő és az angyalok szeretetét.

Szólj hozzá