Angyalok üzenete Neked: ültesd el a szellemi növekedésed magját
Angyalüzenet

Angyalok üzenete Neked: ültesd el a szellemi növekedésed magját

Legyél őszinte önmagaddal szemben, és hittel és optimizmussal fogalmazd meg a kéréseidet. Ha megpróbáljuk másokra erőltetni emberi akaratunkat, és kikényszeríteni a történéseket, akkor nem leszünk összhangban a természettel, és akadályokkal szembesülünk.

Életünk most gyökeresen átalakul. Eldobhatjuk a régi terhet, és végre megélhetjük az Istentől kapott szabadságot. Meg kell szabadulnunk az elfojtási mechanizmusoktól és kivetítésektől. Igaz a mondás, hogy azt aratjuk le, amit vetettünk.

Bariel arkangyal azt kéri Tőled, hogy ültesd el a szellemi növekedésed magját.

Testünk most üzeneteket küld nekünk, amelyek elmondják, hogyan segíthetünk magunkon. Mindig tartsd észben, hogy az ima és a pozitív érzések javítják a helyzeteket, míg az aggódás rontja. Bízz benne, hogy az érzéseid olyan tevékenységek és hivatás felé irányítanak, amelyek minden szempontból értelmesek és kielégítőek.

Sok dolgot kell megosztanod másokkal, és hallgatóságod elérésének legjobb módja a szónoki emelvény használata. Az Égiek azt üzenik, hogy ebben a hónapban megtörténhet az, amit szíved mélyén már remélsz.

Angyalok üzenete Neked: ültesd el a szellemi növekedésed magját
Angyalok üzenete Neked: ültesd el a szellemi növekedésed magját

Fordulj az IstenNőhöz biztonságért, menedékért és útmutatásért, és ismerd meg Életfeladatodat.

Időnként talán nem érted az ösztönös megérzéseidet, miért azt sugallják, amit, de azok mégis mindig pontos, alapvető tudást hordoznak. Ezért a Neked szánt pegazust kérd az Égiektől, hogy segítsen megtisztulnod bizonyos alsóbb rendű energiáktól. Kérd, és fogadd el az IstenNő támogatását, és szerető útmutatását.

Az IstenNő és az égi angyalok azt akarják, hogy tudd: Pozitív gondolataid és vágyaidnak köszönhetően megjelenik életedben a gazdagság.
A békülések végső soron arról szólnak, hogy foglalkozunk a befejezetlen ügyekkel.

Megérdemled az IstenNő tiszta szeretetének és fényének csodálatos lénye vagy, bármit is mondtak neked vagy tettek veled.

Ha spirituális segítséget kérsz, azt mindig megkapod.

Ez a segítség gyakran intuitív útmutatás formájában érkezik. A lelki társak azonnal felismerik egymást. Most éppen annak időszakát éljük, amikor a valódi énünket eddig burokként körbeforgó régi megszokásaink elkezdenek „repedezni”. Megtaláljuk fájdalmunk okát, és felismerjük, hogy csakis tőlünk függ, hogy életünkben mennyi anyai szeretet valósul meg.

Szolgáljuk a világot, és a világ is szolgálni fog minket. Ezt örömmel, vidáman, és könnyedén is tehetjük. Ha tudatosítod a szeretetből és odaadásból fakadó erődet, akkor újjászületve valódi önmagad lehetsz. Az angyalok segítenek belátni: a hibáztatás időpocsékolás, mert múltbeli eseményekre koncentrál.

A korábbi pangást egy, az új feladatok és kapcsolatok iránt érzett szenvedély váltja fel. Karrierváltozásod talán fokozatos lesz, amikor eleinte részmunkaidőben mélyedsz el egy másik területen. Az angyalok emlékeztetnek rá, hogy a partnered (mint mindenki) Isten szent gyermeke.

Maradj hű magadhoz.

Figyelj oda, ne vedd át a negatívitást más emberek félelmeiből, hiszen pozitív gondolatokkal még gyorsabban találsz rá a megoldásra. Valóban élvezd azt az időszakot, amíg a régóta dédelgetett álmaid realizálódnak. Ahogy a terveid követve cselekszel, észreveszed, valamennyi emberben ott az egész emberiség.

Gondold végig a mai napi angyalmágia részét képező megerősítését: Elfogadom az IstenNő és az angyalok szeretetét.

Szólj hozzá