Bőkezű természet
Angyalkártya

Bőkezű természet – A Bőség Angyalainak üzenete

A természetben töltött idő magasabb rezgésszintre juttat, és Isten végtelen bőségére emlékeztet.

Menj ki a szabadba, sétálj egy jót, túrázz a kutyáddal, meditálj egy fa alatt, kertészked, üldögélj a csillagos ég alatt, vagy végezz valami más olyan tevékenységet, amely révén kapcsolatba kerülhetsz a végtelenséggel.

Ez a lap azért talált meg téged, hogy emlékeztessen a természetben töltött idő fontosságára.

Természeti lények vagyunk, s a környezetünkkel összhangban változunk, amely feltölti fizikai testünket, és segít összekapcsolódnunk minden más lénnyel, akivel soztozunk a bolygón.

A természettel való kapcsolat megnyugtatja zaklatott elménket, s így már erőteljesebbn fókuszálhatunk a bőségre.

Menj piknikezni egy verőfényes napon, és figyeld meg: attól az egyszerű cselekedettől, hogy a szabadban falatozol, a természet részének érzed magad.

A modern élet számottevő része monitorok és gépek köré rendeződik, olyannyira, hogy szinte elveszítjük a kapcsolatunkat az emberekkel és a természettel. Ha több időt töltünk a szabadban, kapcsolatot teremthetünk a szomszédainkkal, és figyelmesebbek leszünk a környezetünkben élőkkel.

Isten angyalainak ugyanúgy megvan a maguk szakterülete, mint az embereknek

A bőség angyalai a mennyország azon lakói, akik segítenek nekünk, hogy túlléphessünk a „hiánymentalitáson”, vagyis a természetes bőséget akadályozó hiedelmeinken, gondolatainkon és szokásainkon.

A bőség angyalai erőt adnak ahhoz, hogy ne kövessünk többé olyan káros mintákat, mint amilyen például az eladósodás és az aggodalmaskodás, hanem élvezzük Isten folyamatosan felénk áramló támogatását.

Amint belépsz a bőség áradatába, több erőforrás áll majd a rendelkezésedre, amit arra használhatsz, hogy segíts a szeretteidnek, de jótékony célra is fordíthatod. A bőség valóban határtalan, és ha adsz belőle, a jutalmad az lesz, hogy visszatér hozzád, méghozzá megsokszorozódva.

Kártya: Grant és D. Virtue: A Bőség Angyalai jóskártya

Kiadja: Édesvíz

Szólj hozzá