Égi egyszarvúak üzenete Neked Húsvétra
Unikornisok üzenete

Égi egyszarvúak üzenete Neked Húsvétra

Húsvét alkalmából a tisztaság és Fény hordozói, az egyszarvúak üzennek Neked.
Válassz egy kártyát a három közül, és máris elolvashatod, mit üzennek Neked az unikornisok!

Az unikornisok arra emlékeztetnek bennünket, hogy kik is vagyunk valójában. Az angyalok a szívünkön, az unikornisok viszont a lelkünkön keresztül szólnak hozzánk.

Szarvuk egy isteni energiát sugárzó varázspálcához hasonló.

Bármerre irányítják, ez az energia gyógyító hatású, és nem csupán testünket és érzelmeinket, hanem a lelkünket is képes meggyógyítani. Az unikornisok még azokat a mély lelki sebeket is elsimítják, amelyektől esetleg már több életen keresztül szenvedünk. Ha készen állunk erre, az unikornisok segítségünkre lehetnek személyes, családi vagy akár országot érintő karmánk megtisztításában.

Csupán kérni kell őket, hogy segítsenek.

Ezek a csodálatos, nemes paripák felkutatják azokat, akikből sugárzik a fény, mert tovább látnak saját kicsinyes önmaguknál. Azokat az embereket keresik, akik mások megsegítésére és a világnak – még ha az annak csak egy kis szelete is – a jobbá tételére törekszenek.

Az unikornisok teljesítik a kívánságokat.

Az unikornisok segítenek, hogy kitartsunk elképzeléseink mellett; bátorságot és hitet öntenek belénk a kihívások és nehézségek idején. Megerősítenek és megszilárdítanak elhatározásunkban, méltósággal és vonzerővel ruháznak fel, hogy harcolhassunk az igazunkért.

A kártyák üzenete

1. Áldások

Vedd észre a téged ért áldásokat, és a jó dolgok megsokszorozódnak életedben.

Ha megkéred az unikornisokat, hogy áldásaikat közvetíthesd, csodákra lehetsz képes. Ez a kártya arra emlékeztet, hogy sugározd ki az áldásukat, és vedd észre, hogy mit hoz ez az életedbe.

Megerősítés: Ma mindennel és mindenkivel megosztom az unikornisok áldását.

2. Szolgálat

A jó szívvel végzett szolgálat a belső elégedettség kulcsa.

Az unikornisok arra biztatnak, hogy tegyél valamit másokért, és meglátod, hogy mindez lelked megelégedésére szolgál majd. Ha egy időre félreteszed saját vágyaidat, és másokért cselekszel, megtapasztalhatod a valódi boldogságot.

Megerősítés: Arra törekszem, ami lelkem megelégedettségére szolgál.

3. Segítség

A segítség már úton van hozzád, tehát várj türelmesen.

Az unikornisok csak egy gondolatnyi távolságra vannak tőled. Fordulj hozzájuk bizalommal, és meglátod, hogy a segítségedre lesznek.

Megerősítés: Az unikornisok segítenek nekem.

Diana Cooper több nagy sikerű spirituális témájú könyv, mint például Az egyszarvúak csodája, A Little Light On Angels és a Fény angyalai kártyák elismert szerzője. A világban utazva arra tanítja és ösztönzi az embereket, hogy fedezzék fel és valósítsák meg valódi önmagukat.

Kiadja: Synergie Magyarország

Szólj hozzá