Isten a Forrásod - A Bőség Angyalainak üzenete
Angyalkártya

Isten a Forrásod – A Bőség Angyalainak üzenete

Az isteni Forrás mindent megad neked, amire szükséged van. Az elfogadáshoz a hited nyitja meg a kaput.

Isten követői számára nem létezik hiány, nincsenek korlátok, csak hatalmas bőség van, melyben mindnyájan osztozunk.

Ez a lap arra emlékeztet, hogy a munkád nem a Forrásod – Isten a Forrásod. Ha aggódsz a munkád miatt, hgoy az emberek megveszik-e majd a termékeidet vagy igénybe veszik-e a szolgáltatásodat, azzal akadályozod a bőség áradását.

Itt az idő, hogy a valódi Forrásodra koncentrálj mindennel kapcsolatban, amire szükséged van az életedben, és ami a célod.

Isten mindenütt jelen van, ami azt jelenti, hgoy benned is ott van minden helyzetben, ami miatt aggódsz. Fogalmazd meg, mivel kapcsolatban érzel kételyeket – például „előléptetést és fizetésemelést szeretnék a munkehyelemet”, vagy „eladom a lakásomat”. Azután tedd az aggodalmad elé, hogy „Istenem, kérlek, segíts” vagy „köszönöm, Istenem, hogy segítesz”.

Ahogy az aggodalmad imává alakítod, azonnal érezni fogod az energiák pozitív változását. Megújult hited kitárja a csoldálatos megoldások kapuját.

Azt is tartsd észben, hogy az imákra gyakran váratlan válasz érkezik. Előfordulhat például, hogy az előléptetésed egy másik munkahelyen történik meg. Isten megoldásai azonban mindig a javunkat szolgálják.

Isten angyalainak ugyanúgy megvan a maguk szakterülete, mint az embereknek

A bőség angyalai a mennyország azon lakói, akik segítenek nekünk, hogy túlléphessünk a „hiánymentalitáson”, vagyis a természetes bőséget akadályozó hiedelmeinken, gondolatainkon és szokásainkon.

A bőség angyalai erőt adnak ahhoz, hogy ne kövessünk többé olyan káros mintákat, mint amilyen például az eladósodás és az aggodalmaskodás, hanem élvezzük Isten folyamatosan felénk áramló támogatását.

Amint belépsz a bőség áradatába, több erőforrás áll majd a rendelkezésedre, amit arra használhatsz, hogy segíts a szeretteidnek, de jótékony célra is fordíthatod. A bőség valóban határtalan, és ha adsz belőle, a jutalmad az lesz, hogy visszatér hozzád, méghozzá megsokszorozódva.

Kártya: Grant és D. Virtue: A Bőség Angyalai jóskártya

Kiadja: Édesvíz

Szólj hozzá