Jophiel az Isteni szépség Angyala
Angyaltan,  Angyali segítség

Jophiel az Isteni szépség Angyala

Jophiel segíti a nehéz időszakokban megláttatni velünk a szépséget.

A negatív érzelmek helyébe pozitívat fog hozni

Ő általa bölcsebbek lehetünk egy stresszes időszakban, új ötleteket kaphatunk, mindennapok apró szépségeit megláttatja velünk.  Különösen nehéz időkben hívjuk őt, amikor már fáradtnak érezzük magunkat, és kezdünk el csüggedni.

Ilyenkor a tisztaságunk megkophat, vagy cselekedhetünk olyasmit, amivel még jobban ellenségei lehetünk magunknak.

Segíteni fog Isteni Fényével megvilágosulni, átláthatni az összefüggéseket és megérteni azokat, kreativitásunk előtérbe helyeződik, bölcsességünk és nyugalmunk vezet majd minket ő általa.

Jophiel az Isteni szépség Angyala
Jophiel az Isteni szépség Angyala

A gondolatainkat szellemi tisztasággal fogja vezetni

Ezáltal könnyebben fogjuk megérteni a spirituális összefüggéseket is. Ki fogja tisztítani az elménket és szépséggel fogja feltölteni, hogy zavarodásunkat megszüntesse.

Jophiel energiája sárga színű

A sárga már önmagában is egy szerencsés, vidám, optimista szín. Ami melegséggel fog eltölteni minket, ahogy a Nap sárga sugarai is. A sárga életerőt és örömöt hoz a mindennapjainkban.

A Jophielhez tartozó ásvány a citrin.

Ima Jophiel Arkangyalhoz

Behívom a Fényből Jophiel Arkangyalt segítségül, hogy Isteni Fényét eljuttassa hozzám, életem abba a szakaszában, ahol keresem az egyensúlyt a szellemem és a fizikai világgal.

Ereszd le hozzám mennyei létrádat, hogy kedvemre járhassak a bölcsesség és a földi tudat közt. Segíts a tisztánlátásban és védelmezz az elcsüggedéstől, álmaim összefüggéseit megismerni, látomásaim egyértelműen megérteni, céljaimat sikerre vinni.

Kérlek világosítsd meg a tudatom a megfelelő ötletekhez, a tudáshoz, a bölcsességhez, kitartáshoz. Segítsd fejlődésemet és haladásomat a magasabb rendű tudathoz, hogy tovább folytassam utam Isten felé.

Engedj kapcsolódni a magasabb szintekhez és ezáltal át láthassam bölcsebben az összefüggéseket. Légy vigaszom a nehezebb időkben és magányom ijedtségét váltsd fel a boldogságra. Szívemet továbbra is töltsd fel végtelen önzetlen szeretettel és bátorsággal, kreativitással és erővel.

Kérlek segíts elengedni minden lelki és fizikai fájdalmam, helyükbe hozz erőt, tudást, megértést, megbocsájtást. Az égi jeleket segíts kérlek jobban értelmezni és magasabb rendű énemmel sikeresen kapcsolódni minden egyes nap!

Zavaraimat váltsd fel tisztán látásra, segíts a képességeimet még magasabb szintre emelni, hogy belső békémet megtarthassam Te általad. Minden szépséget érzékelni, amit e földi világunk néha elrejt előttem.

Mennyei létrád közt kedvemre lépkedhessek és hasznosíthassam a tudást itt a Földön is amit megszerzek Isten által. Kérlek gyógyítsd meg tudatom, nyisd tágra elmém a megértéshez, elfogadáshoz és megbocsájtáshoz.

Gyógyíts meg a bennem lévő zűrzavart és negatív energiákat, tisztítsd meg kérlek, hogy visszajöhessen jó kedvem és öröm érzéseim. Töltsd fel testem, lelkem, szellemem és elmém Fénnyel, örömmel, nevetéssel, bölcsességgel.

Segíts meglelnem a Fényt és hoz el pozitív érzéseket, tapasztalásokat mindennapjaimban.

Hálásan Szeretet teljesen Köszönöm, hogy fohászom eljuthat hozzád és segíted fejlődésemet, haladásomat.

Így legyen!

Szerző: Nagy Noémi

Youtube csatorna: Noémi

Forrás: spiritan.hu

Szólj hozzá