Nézz szembe a félelmeiddel - A Bőség Angyalainak üzenete
Angyalkártya

Nézz szembe a félelmeiddel – A Bőség Angyalainak üzenete

Ha őszintén szembenézel a sikerrel és a kudarccal kapcsolatos félelmeiddel, nem lesz többé hatalmuk feletted. Szabadulj meg a rejtett félelmeidtől, tedd ki őket a tudatosság fényének, és rájossz majd, hogy nincs mitől félned.

A sikeres emberek is küzdenek kétségekkel, de legyőzik őket.

Ez a lap azért érkezett, mert az angyalok látják, hogy tudat alatti félelmeid taszítják a bőséget.

A lelked mélyén kételkedsz benne, hogy megérdemled-e a jóléted. Ezenfelül félelemmel is küzdesz – félsz a kudarctól, de a sikertől is -, s emiatt döntésképtelen és passzív vagy.

Szerencsére amint felismered ezeket a félelmeket, elveszítik az erejóket, s már nem tudnak tudat alatt irányítani téged.

Lehet, hogy segít, ha rájössz, hogy minden ember kételkedik magában. Az emberi egót arra tervezték, hogy félelemben tartson minket, és megakadályozza, hogy beteljesítsük isteni sorsunkat.

Szerencsére te rendelkezel a tudatosság adományával.

Őszintén nyomon tudod követni gondolati folyamataidat, és képes vagy bevallani, ha időnként szabotálod a saját sikereidet. Ezek a felismerések biztosítják, hogy nem hagyod magad elbátortalanítani. Döntéseidet a szeretet vezérli.

Isten angyalainak ugyanúgy megvan a maguk szakterülete, mint az embereknek

A bőség angyalai a mennyország azon lakói, akik segítenek nekünk, hogy túlléphessünk a „hiánymentalitáson”, vagyis a természetes bőséget akadályozó hiedelmeinken, gondolatainkon és szokásainkon.

A bőség angyalai erőt adnak ahhoz, hogy ne kövessünk többé olyan káros mintákat, mint amilyen például az eladósodás és az aggodalmaskodás, hanem élvezzük Isten folyamatosan felénk áramló támogatását.

Amint belépsz a bőség áradatába, több erőforrás áll majd a rendelkezésedre, amit arra használhatsz, hogy segíts a szeretteidnek, de jótékony célra is fordíthatod. A bőség valóban határtalan, és ha adsz belőle, a jutalmad az lesz, hogy visszatér hozzád, méghozzá megsokszorozódva.

Kártya: Grant és D. Virtue: A Bőség Angyalai jóskártya

Kiadja: Édesvíz

Szólj hozzá