Home Angyaltan Önismeret Nézd meg mit üzen Nostradamus varázskereke a Számodra!

Nézd meg mit üzen Nostradamus varázskereke a Számodra!

1215
0
Nézd meg mit üzen Nostradamus varázskereke a Számodra!
Nézd meg mit üzen Nostradamus varázskereke a Számodra!
Michel de Nostredame, más néven Nostradamus, egy francia orvos, alkímista és híres látnok volt, aki számos globális esemény megjövendölésével tett szert világhírre. Nostradamus előrejelzéseit metaforákban, versekben írta meg.

Kevesen tudják, hogy egy számokat tartalmazó részekre felosztott kört is alkotott a legendák szerint.

A kör adta előrejelzés nagyon egyszerű és pontos. Csak csukd be a szemed, és fókuszálj arra a kérdésre, ami a leginkább foglalkoztat, majd tedd az ujjad a körre, és nézd meg, hogy melyik számra mutatsz – ez a szám adja meg a választ a kérdésedre.

Nézd meg mit üzen Nostradamus varázskereke a Számodra!
Nézd meg mit üzen Nostradamus varázskereke a Számodra!

Ebben a listában soroltuk fel, hogy miket jelentenek Nostradamus körének számai

 1. Igen. Te olyan embercsoporthoz tartozol, aki még a legnehezebb helyzetekben sem veszíti el a lélekjelenlétét. Ne fuss el a problémáktól, csak várj, az élet általában megoldja őket.
 2. Igen. Nem ma, de talán holnap. Valaki azon van, hogy megpróbáljon megkeverni, de ne vedd túl komolyan. Ugyanakkor ne becsüld le az ellenfeled. Kerüld el a harcot és keress pozitív megoldást.
 3. Igen. A következő néhány nap eseményei megváltoztatják az elvárásaidat. Ha okos vagy, akkor bölcsen fogod befektetni az energiáidat, és nem pazarlod el irreleváns dolgokra. Megoldás fog érkezni.
 4. Igen. A szerencse pillanatnyilag a Te oldaladon áll, ezért nincs kétség. Élvezd a szerencsét a következő néhány hétben.
 5. Helyes. Jelenleg túl sok figyelmet fordítasz mások véleményére. Ne várj túl sokáig, seperd félre mások véleményét, nem számít. Több tiszteletet érdemelsz.
 6. Minden egy kicsit nehezebb lesz, mint amire számítasz. Téves perspektívából látod a dolgokat, ezért hallgatni kell a barátod tanácsára. Ne hitegesd magad hamis reményekkel.
 7. Nem tudod megoldani a kérdést most. Ne pazarolja az időt és energiát rajta, csak próbálja élvezni a pillanatot. Hamarosan kiderül majd. Ha aggódsz, próbáld újra egy varázslatos kört.
 8. Gondolkodj – ne higgy el mindent, amit mások mondanak. Tartson távolságot néhány dologtól, és ügyeljen arra, hogy ne csalódjon.
 9. Kétségtelen. De segítségre van szükséged. Próbálj meg beszélgetni egy jó baráttal a problémáidról, mivel objektív módon látni fogják a dolgokat.
 10. Igen. De ne hagyd, hogy valaki élősködjön rajtad. Mutass néhány önbecsülést és biztonságot, és minden rendben lesz. A pillanatig támaszkodhat az intuíciójára.
 11. A kérdést idő előtt kérdezted. Tedd félre, és fókuszálj valami jelenlegi kérdésre.
 12. Lehetséges. Minden előrehaladása gyorsabb és jobb a vártnál, csak ne érintsen meg egy érdektelen személytől. Figyeld meg, hogy valaki megpróbál barátnává válni.
 13. Nem minden megy a terveknek megfelelően. Bizonytalanok vagy, és barátaidat megtévesztheti. Ön kiszámíthatatlannak tartja, ami nem jó neked. Pusztítsd el ezt a képet magadról – mindenki jobban szeret téged, mint gondolná.
 14. Minden rendben lesz, ha aktív leszel. Minden késedelem megengedett. Kezdeményezze a kezdeményezést, és meglepődni fog a hatékonyság és az ötletek.
 15. Igen, támaszkodhatsz az Égiek segítségére. A sors egyik sorsfordulata van. Nem kell rohanni a dolgokat, mert eltévedhetnek az útból.
 16. Minden reményed teljesülni fog, bár más módon, mint amire számítottál. Legyen készen áll egy változásra, és soha ne koncentráljon egyetlen célra. Mutasson néhány rugalmasságot, és ne utasítsa el az argumentumot.
 17. A kérdés még mindig nyitott. Gondolja át alaposan a kívánságait, mivel elvárásai nem érettek. Túl sokat vársz a másik oldalról. A következő néhány napban nem lesz változás, de az egyik szerencsés véletlen egybeolvadást eredményezhet. Figyelj és hisz a belső hangod.
 18. Vannak nehézségek az úton. Csalódás lesz az elején, de van esély a boldog kimenetelre. Ez a csalódás az üzemanyag a pozitív megoldáshoz. Baráti köröd nő és egyre jobb.
 19. A bizalmatlanság és a gyűlölet túl messzire megy, és mindent megsemmisít, ha nem szabadulsz meg a gyanútól. Ha a szerencse megy körülötted, a szerénységed és a bizonytalanságod hibás. Tegye félre őket, és nyissa meg az embereket.
 20. Igen. Ebben a pillanatban a szerencse a Te oldaladon van, ezért nincs okunk kétségbe vonni a pozitív eredményt.
 21. Igen. Ahhoz, hogy végre elérd a célodat, csak egy kis erőfeszítésre van szükséged. Legyetek bátrak, kockáztassanak és sikeresek lesznek. Vigyázz, mi történik körülötted, és tartsd észben, hogy a véletlen egyáltalán nem létezik

Mindig azt tedd, amit helyesnek vélsz

A fenti jóstechnikát inkább megerősítésnek tekintsd, ne vedd véresen komolyan. Mindig úgy cselekedj, ahogy a legjobbnak tartod!

Fordította: angyalportal.hu. Forrás: naturalhealingmagazine.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here