Arkangyalkártya-kirakás
Angyalüzenet

Őrangyalkártya-kirakás a Telihold jegyében, január utolsó hetére (01.28.)

Őrangyalkártya jóslás a Telihold jegyében, január utolsó hetére (01.28.)

Tudni akarod, mit üzennek Neked az őrző angyalok a Telihold jegyében, január utolsó hetére (01.28.)?

Válassz egy kártyát megérzésed szerint, és utána nézd meg a választásod eredményét, az angyali üzenetet a hét egészére!

Az angyalkártyák segítségével mindenkinek lehetősége nyílik arra, hogy felvegye a kapcsolatot az arkangyalokkal és az általuk képviselt fénytudattal.

A jóskártyák a jövendőmondás egyik legősibb eszközének számítanak, amelyek Isten és az angyalok üzeneteit közvetítik számunkra. Ezeket a kártyákat az isteni fényesség és szeretet energiája hatja át, így biztosak lehetünk jótékony és pozitív hatásunkban és üzeneteik pontosságában.

Minden egyes kártyát jó okkal, nem véletlenül húzunk ki. angyalaink és a spirituális vonzás törvényének jóvoltából a kihúzott lapok jelenlegi gondolatainkat és érzelmeinket tükrözik. És mivel a jövőnket jelenlegi gondolatainkkal és tetteinkkel teremtjük meg, ezért ezek a kártyák képesek arra, hogy megmondják a jövőnket.

Arkangyalkártya-kirakás
Arkangyalkártya-kirakás

A Telihold jegyében, január utolsó hetére (01.28.) az angyalkártyák a következők

Első angyalkártya: Francesca

Mire vágysz jelenleg? Csak képzeld el, és valóra válik. A negatív gondolatok gátolják a fejlődésedet.

Első angyalkártya: Francesca
Első angyalkártya: Francesca

Istent és az angyalokat kérdezed: Hogyan alakul az életem? Mi azonban azt várjuk, hogy te hozd meg a döntést. Ezért is érezted mostanában úgy, hogy egy helyben toporogsz, mert félsz attól, hogy „rosszul” döntesz.

Megkönnyíthetjük a helyzetedet, az életedet mégiscsak te alakítod. Életed következő fejezetei még nincsenek megírva. A vágyaid egy festményhez hasonlatosak, amelyet az életed vásznára festesz.

Valódi művészhez hasonlóan el kell döntened, hogy mi legyen a képed témája, háttere és előtere. Szánj rá egy kis időt, hogy meditálj, imádkozz, és hogy jól megfontold ezt a fontos döntést. Légy kreatív, és állíts fel egy határozott értékrendet magadnak. De ne feledd: Nem dönteni ugyanaz, mint úgy dönteni, hogy minden marad a régiben.

Akarsz többet tudni a bőségről? Kattints ide.

Második angyalkártya: Patience

Ez most a tanulás és az információgyűjtés ideje. Élvezd, hogy diák vagy, mert a jövőben a tudásodat tettekben fogod kamatoztatni.

Második angyalkártya: Patience
Második angyalkártya: Patience

Noha alig várod, hogy egy új projektbe kezdj, ennek még nem jött el az ideje. Most az információgyűjtés létfontosságú fázisában vagy. Ez azt jelenti, hogy új információkat szerzel tanulás, olvasás, meditálás, kapcsolatok kiépítése, óralátogatás, szakértőkkel való beszélgetés és egyéb módszerek segítségével. Mint ahogy az életben mindig, ideje van a gyűjtésnek, és ideje van az ültetésnek.

Még korai lenne eldöntened, hogy a rengeteg információt, amit most befogadsz, később hogyan használod fel. Lehet, hogy van már néhány ötleted, és esetleg bölcs dolog lejegyezni őket, mert még később hasznukat veheted. Nemsokára úgyis a gyakorlatban is hasznosítanod kell eddigi tudásodat, tehát nagyon elfoglalt leszel, és keményen dolgozol majd. Úgyhogy eddig élvezd a várakozás és pihenés pillanatait.

Hagyd, hogy egy üres edénykén befogadhasd a fentről érkező mennyei bölcsességet. Saját különleges tehetségedet a mennyei bölcsességgel ötvözve új, gondos utat nyitsz a béke megteremtéséhez bolygónkon.

A Bőség, az Áramlás és a Siker 2020 jelszava. Ismerd meg, miről szól, kattints ide!

Harmadik angyalkártya: Shanti

A béke angyala vagyok. Nyugodt és zökkenőmentes időszak eljövetelét biztosítom számodra.

Harmadik angyalkártya: Shanti

Zűrzavaros időszakon vagy túl, és nagyon elfáradtál. A lelked békére és nyugalomra vágyik, én pedig segítek neked, hogy ez a vágyad teljesüljön. Lehetőséget nyújtok számodra a visszavonuláshoz, az egyedülléthez, hogy megpihenj és feltöltődj.

Béke költözik a szívedbe, lelked nyugalmában pedig valódi isteni éned tükröződik.
Az angyalokhoz hasonlóan még a legpusztítóbb szélviharban is talpon maradsz.

Lélegezted és akaratod irányításának segítségével a legnagyobb zűrzavarban is szilárdan állsz a lábadon. Ez a belső kiegyensúlyozottság gyógyító erejű, és előbb-utóbb kifelé is megnyilvánul. Túl vagy a nehezén, utad most már egyenes és zökkenőmentes. Jelenlegi helyzeted békés megoldása várható.

Ismerd meg az Isteni meglátásának fokozatait, kattints ide!

Negyedik angyalkártya: Isabella

Igen, új vállalkozásod időzítése tökéletes. Reményeid hamarosan valóra válnak.

Negyedik angyalkártya: Isabella
Negyedik angyalkártya: Isabella

A kérdésedre válaszolva ez a helyzet valóban olyan, amilyenről álmodtál. Azért nem árt nyitva tartani a szemed, és az angyalok segítségéért imádkozni. Hiszen még a legideálisabb helyzetekben is szükségünk van némi segítségre, módosításra. Mi, angyalok azonban zökkenőmentes, sima utat jósolunk neked.

A mostani lehetőség még kedvezőbb a jó időzítés miatt. A kirakójáték számos darabja a helyére került. Gazdagabb lettél néhány felbecsülhetetlen értékű felismeréssel és tapasztalattal, amelyek segítségével idáig eljutottál.

Mostanra eljött az ideje, hogy élvezd türelmed és kitartásod gyümölcsét. Lépegess bátran, kövesd szíved bölcs útmutatását, így félelem nélkül haladhatsz előre.

Akarsz többet tudni az arkangyalokról? Olvasd el ezt a cikkünket!

Kártyák és szöveg: Ulrike Hinrichs: Üzenetek az angyalaidtól

Szólj hozzá