Tarot kirakás

2020-as Angyali Tarot jóslás január harmadik hetére (01.13-01.19.)

2020-as Angyali Tarot jóslás január harmadik hetére (01.13-01.19.)

válassz egy Tarot kártyát megérzésed szerint, és a cikket tovább olvasva megtudhatod, hogy mit üzen január harmadik hetére Neked a Tarot!

A mostani kirakás során összesen négy Tarot kártya közül választhatsz!

A Tarot sokkal erősebb, hatékonyabb és komolyabb eszköz az angyalkártyákhoz képest. Míg az angyalkártyáknál egy lapot húzunk egy kérdésre, a Tarot képes mélységeiben is feltárni a problémákat, megoldásokat.

Ehhez viszont szükséges tudni értelmezni is a lapok közös jelentését. A mai kirakással tehát bepillantást nyersz abba, hogy miként dolgoznak azok, akik a Tarot-t valóban használják.

A négy lap a következő:

2020-as Angyali Tarot jóslás január harmadik hetére (01.13-01.19.)
2020-as Angyali Tarot jóslás január harmadik hetére (01.13-01.19.)

Egyes:

Botok Hármas

A Botok Hármas két jelentős és értékes tapasztalatot kapcsol össze. Azt mutatja, hogy hosszú és fáradságos út után felértünk a csúcsra, és biztos magaslatunkból széles pillantást vethetünk a fénylő horizontra.

A lábunk alatt érzett biztos talaj, és a jövőnkre táruló örvendetes kilátás a fő jellemzői ennek a minden szempontból pozitív értelmű kártyának.

Lásd meg, hogyan tudod jobbá tenni a jelened és jövődet! Kattints ide hozzá.

Kettes:

VII Diadalszekér

A Diadalszekér név kissé megtévesztő, ugyanis eredeti neve alapján Harci szekérnek kéne hívni.

A Diadalszekér nagy ugrást jelent előre.

Azt mutatja, hogy megválunk megszokott környezetünktől és saját utunkat járjuk. Ehhez a szabadság utáni vágy, az elveszett paradicsom keresése vagy egyszerűen érvényesülési törekvésünk szolgáltatja a hajtóerőt.

A Diadalszekér az egyetlen Tarot kártya, mely bizakodónak és örömtelinek ábrázolja ezt az útra kelést.

Minden más esetben nehéz szívvel és félelemmel búcsúzunk.

Itt azonban hetyke, csüggedést nem ismerő előretörésről, vállalkozó kedvről és kockázatvállalásról van szó. A kártya nagy ügyességet mutat a kocsi irányításában, azonban tükrözi tapasztalatlanságunkat is az ismeretlen világban.

A Diadalszekér Tarot lapjáról itt olvashatsz többet.

Hármas:

Érmék Kettes

Az Érmék Kettes a játékos döntés és a gondtalan határozatlanság kártyája. Azt mutatja, hogy alkalmazkodunk az élet áramaihoz, a hullámhegyeken és -völgyeken nehézség nélkül jutunk keresztül.

Életszemléletünktől és a kártya által megjelenített területtől függően értékelhető ez a játékos beállítottság ügyesnek, simulékonynak, szórakoztatónak, spontánnak és frissítő erejűnek, de elvtelenségnek, szolgálatkész kompromisszumkészségnek, állhatatlanságnak és alkalmazkodó rugalmasságnak is.

Ezzel igen széles spektrumot fog át a kártya, az árral úszók mentalitásától kezdve a bolond mélyreható bölcsességéig.

A helyes önismeret kiemelten fontos! Akarsz erről többet tudni? Kattints ide!

Négyes:

XI Igazságosság

Az Igazságosság kártyája több témakört ölel fel. A világos, objektív felismerést, a tudatos és eltökélt ítéletet, megvesztegethetetlenséget, kiegyensúlyozottságot és becsületességet szimbolizálja, azt jelzi, hogy érvényesíthetjük jogainkat.

Az Igazságosság valójában Egyensúlyozás.

A hétköznapi élet szintjén azt mondja, hogy környezetünket lényünk visszhangjaként éljük meg, minden jóban-rosszban cselekedeteink következményeivel konfrontálódunk.

Ha őszinték és becsületesek vagyunk, tevékenységünket elismerik és megfelelően honorálják; ha viszont kétes eszközökkel fondorlattal akarunk előnyre szert tenni, kudarcot vallunk.

Ezzel nagy felelősségtudatot is kifejez a kártya.

Azt mutatja, hogy semmit sem kapunk ajándékba, de nem is tagadnak meg semmit tőlünk, hogy mindenért, amit kapunk vagy átélünk csak és kizárólag magunk viseljük a felelősséget.

Az Igazságosság Tarot lapjáról itt olvashatsz többet.

Szólj hozzá