Angyalkártya

Újhold Angyali Tarot jóslás

Újhold Angyali Tarot jóslás

válassz egy vagy két kártyát megérzésed szerint, és máris megtudhatod, hogy mit üzen Újhold alkalmából Neked a Tarot!

A mostani kirakás során ismét megmutatjuk a három lap egyenkénti értelmén túl két-két lap együttes jelentését is.

A Tarot sokkal erősebb, hatékonyabb és komolyabb eszköz az angyalkártyákhoz képest. Míg az angyalkártyáknál egy lapot húzunk egy kérdésre, a Tarot képes mélységeiben is feltárni a problémákat, megoldásokat.

A három lap a következő:

Bal:

Kardok Hármas

A kártya képi jelentése alapján könnyen értelmezhető egyoldalúan és elhamarkodottan, fájdalmas tapasztalat, különösen szerelmi bánat megjelenítőjeként. Ez ugyan a kártya fontos részaspektusa, de nem fő mondanivalója. A Kardok Hármas jelentése mindenekelőtt az érzelmek ellenére hozott döntés.

Hogy ezzel kérdéses cselekedetre utal, vagy a felszabadulásra, ez csak a kérdés háttere és a többi kirakott kártya értelmezése alapján ítélhető meg. Ha a zsarnoki értelem elnyomja az érzelmeket, a kártya üzenete nagyon megfontolandó. Mikor azonban értelmünk erejével szabadulunk ki a függőségből és a kétes szokások rabságából, fájdalmas, de szükségszerű lépésre utal.

Közép:

Kelyhek Hatos

Ez a kártya a múltba vezet. Feltörő emlékeinket mutatja, melyeken romantikus álmodozással vagy vágyakozó nosztalgiával merengünk el.

Ez a fájdalmas, szentimentális látásmód növelheti, de el is torzíthatja, el is homályosíthatja a jelen érzékelését. Mivel a kártya gyakran régmúlt időket idéz, adott esetben utalhat gyermekkorunkra vagy a kora gyermekkorban bevésődött tapasztalatokra.

Jobb:

Botok Királynője

A Botok Királynője a Tűz elem női erejét testesíti meg. Jelenti az önbizalmat, az önrendelkezést, a macskaszerű simulékonyságot, mely inkább okosságának, mint alkalmazkodóképességének kifejezője. A Botok Királynője nyitott, vállalkozó szellemű, akaratereje nagy.

Ereje forrása a büszkesége, ami viszont érzékennyé teszi a kritikára, igényli az elismerést és csodálatot. Olyan mértékű életkedvet és életigenlést képvisel, mely már a mámoros élvhajhászással határos, és mértéktelen költekezéssé is fajulhat. Színészi tehetsége és élethabzsoló szenvedélyei a dráma királynőjévé teszik, ami leginkább Carmen alakjában jut kifejezésre.

Egyes + Kettes:

Érdemes végiggondolnod, milyen emlékeket hurcolsz még mindig magaddal, amelyek fájnak, fájdalmasak, rossz érzéseket keltenek Benned – és hogy mikor is akarod őket végre letenni?

A múlt elmúlt. Ne bánkódj miatta, inkább azt lásd meg, hogyan tudod jobbá tenni a jelened és jövődet! Kattints ide hozzá.

Egyes + Hármas:

Néha talán túlságosan is elnyomod önmagadban a valós érzelmeidet, hogy még több figyelmet szerezhess a környezetedtől. Mintha önmagad ellen, a saját valódi céljaid ellen küzdenél, úgy, hogy minél többen csodáljanak.

A helyes önismeret azonban sokkal többet ér, mint hogy még inkább Rád figyeljenek. Akarsz erről többet tudni? Kattints ide!

Kettes + Hármas:

Meríts erőt a múltadból! A pozitív emlékek feltöltenek, a negatív emlékek pedig megerősítenek, hogy a jelenben hogyan csináld jobban és ügyesebben.

Többet érdemelsz, mint hogy kihasználjanak! Többet érdemelsz annál, hogy beletörődj a jelenedbe. Rajtad (is) áll, milyen lesz a holnapod. Kattints ide, ha erről többet akarsz tudni!

Szólj hozzá